Oni su najveće varalice među znakovima!

Oni su najveće varalice među znakovima!

Proverite ko su najnepouzdaniji partneri po horoskopu. Možda ćete se za neke i iznenaditi! I ne očajavajte, ima onih koji će sa vama ostati do kraja života! Samo treba imati sreće i sresti ih!

Pogledajte šta sve treba da uradite kako bi partneru uvek bilo zanimljivo u vezi i kako ljubav ne bi potražio na drugom mestu. Ipak, kod nekih znakova ni to neće vredeti...

Ovan: Ne verujte mu

Ako je vaš partner Ovan, morate da budete jaki i spremni za akciju i iznenađenja. Ovnovi mrze da budu zaglavljeni duže vremena na istom mestu i da veza pređe u monotoniju. Ako želite da vaša ljubav Ovan bude bliska sa vama, pravite neke promene s vremena na vreme, pripremite iznenađenja, predložite kraća putovanja...

Bik: Potpuno veran

Ako je vaš partner rođen u znaku Bika, imate mnogo sreće. Bik teži stabilnosti i obično je pouzdan i lojalan. Bikovi su spremni da se suoče sa svim problemima i izazovima koji mogu da nastanu u njihovim životima, uključujući moguće prepreke u njihovom braku ili odnosu.

Blizanci: Vešte varalice

Ako se zabavljate sa Blizancima, te dve glave mogu udvostručiti nevolje. Oni su sposobni da žongliraju sa više partnera istovremeno. I još nešto. Blizanci su nepouzdani, ako ste tih, nefleksibilan partner ili se mnogo žalite, pravo je čudo da ste uz Blizanca. Ono što im je potrebno je konstantna stimulacija, fizička, emocionalna ili mentalna.

Rak: Veran do kraja

Ovaj horoskopski znak je poznat kao stidljiv, nesiguran i posebno orijentisan ka porodici. Rak voli kuću i porodicu i nije srećan ako nema duboke emocionalne veze. Partnera tretiraju kraljevski. Rak nikad neće odustati od partnerskog odnosa osim ako je mnogo emotivno povređen.

Lav: Nepouzdan

Kralj džungle često ima dugu istoriju brojnih ljubavnika i odnosa. Već znamo da je Lav perfekcionista i da će uvek biti u potrazi za "savršenim" kolegom. Njihova lojalnost ima visoku cenu - morate često da aplaudirate njegovoj veličini ako želite da budete sa njim. Lavovi su skloni drami i koliko god pokušavate da im pokažete ljubav, to neće biti dovoljno.

Devica: Prevrtljiv partner

Ne dozvolite da vas Devica prevari, jer su Device sve samo ne sveci. Oni poštuju iskrenost i istinsku intimnost sa partnerom više nego bilo šta drugo, ali ako je veza daleko od zadovoljavajuće, ne ustručavaju se da traže drugog ljubavnika. Oni obično podržavaju partnere, ali samo dok se osećaju prijatno. Ne očekujte od njih da rade na poboljšanju odnosa.

Vaga: Potpuno lojalna


Vaga je uglavnom uzbudljiv ljubavnik, pouzdana i odana. Vaga će vas idealizovati, biti uz vas u dobru i zlu, čak i onda kada vašoj vezi nema spasa. Kad se pojave veće nevolje u vezi, Vaga će često pobeći u svoj mali svet da razreši stvari. Sa takvim razumnim pristupom rešavanju problema teško je uveriti Vagu da nema rešenja za bilo koji problem.

Škorpija: Iznenađujuće lojalna

Posle svih provera, sumnjičenja i dokaza vaše vernosti i ljubavi, Škorpije postaju lojalni partneri. Međutim, ako ikada makar i malo posumnjaju u partnera, biće u iskušenju da na drugom mestu potraže ljubav. Ali ako zadržite Škorpijino poverenje, stekli ste parnera za sva vremena. Veza sa Škorpijom može da bude veoma teška, jer ovaj znak je u vek u pravu i nikad ne prašta.

Strelac: Promišljena varalica


Generalno, partner Strelac najverovatnije će da vas vara. Strelac je uglavnom slobodnog duha, mrzi pravila, uključujući i ograničenja koja su svojstvena monogamnom odnosu. Ovaj znak voli istraživanje svih vrsta, uključujući avanturističke forme u seksu. Međutim, neće vas prevariti da bi vas uvredio, već će taj čin iskoristiti kako bi raskinuo vezu sa vama.

Jarac: Potpuno vaš

Ovaj znak voli stabilnost, posebno u vezi. Većina Jarčeva shvata da bilo koja vrsta uspeha zahteva naporan rad i odlučnost, čega se ovaj znak ne plaši. Kad se pojave prepreke u odnosima, Jarac ima strpljenje neophodno za rešavanje problema. Jarac je znak koji kaže sve što zaista misli i ne odustaje od svojih namera nikada.

Vodolija: Zahtevna i nepouzdana


Kao i Strelac, i Vodolija želi da ima izazov u vezi kako bi ostala sa partnerom. Nećete moći da zadovoljite njegove potrebe ukoliko niste zanimljivi, uzbudljivi i pomalo misteriozni. Ovaj znak je često nepredvidiv. Vodolije su veoma nezavisne i nekonvencionalne. Mnoge Vodolije će izbeći bračne vode ili ozbiljne veze jer su za njih takvi odnosi dosadni.

Ribe: Morate da imate sreće

Najosetljiviji znak u zodijaku, Ribe često vode bitku sami sa sobom i svojim emocijama. Mogu da budu pravi sveci ili totalni grešnici. Lako se razočaraju ako veza ili sam ljubavnik ne ispunjava njihove kriterijume.

Zatvoreno za komentare.