Žena rođena u ovom znaku je ostvarenje sna svakog muškarca

Žena rođena u ovom znaku je ostvarenje sna svakog muškarca

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device. 

Foto: Shutterstock

Njena je životna misija biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom.

Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne na mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orijentisana na detalje, ona je ''žena dinamit'' koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati.

Svemu pristupa sistematski pa voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu.

Njena je velika vrlina da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna te važe svaki detalj pre nego se nekom obveže.

Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog.

To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji), nego nekog s kime će se savršeno slagati.

Detalji su joj važni i u ljubavi, pa od svog partnera očekuje ''začine'' poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu.

Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja.

Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Nena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna da da odličan savet.

Ali samo kada je tražen jer ona se ne ''petlja'' samoinicijativno u tuđe stvari. Kada joj se žele zahvaliti na pomoći, njeni prijatelji trebali bi to da urade na diskretan način.

Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.