Ova 3 horoskopska znaka će upoznati novu ljubav do kraja nedelje!

Nova nedelja je već počela, ali neće baš za sve biti uzbudljiva i lepa. Ipak, ako spadate u jedan od ova tri znaka, možete slobodno da iskulirate sve eventuelne probleme na koje naiđete, jer će vam nova ljubav ulepšati dane.

 Photo: Pexels

Blizanci

Iza vas je ostao jako buran period, pun uspona i padova, ali sada se konačno osećate stabilno, jako i svesni ste toga šta (ne)želite. Drugim rečima, u idealnoj ste prilici da uplivate u novu vezu ili romansu, ali ovog puta sa mnogo više samopouzdanja nego ranije.

Zvezde su poređane tako da vam narednih dana, a posebno tokom idućeg vikenda, predviđaju susret sa starim poznanikom ili bivšim partnerom na kojeg ste već i zaboravili, ali koji je sve vreme na neki način bio u vašem životu. Najbolja stvar koju možete da uradite kada do toga dođe je da uživate bez previše razmišljanja. Sve će biti okej.

 Photo: Pexels

Rak

Emotivni Rakovi mogu da se nadaju pravoj ljubavi – bez zezanja, ako ste u fazonu da se primirite i posvetite jednoj osobi na duže vreme, onda držite oči širom otvorene jer se ta osoba vrlo verovatno nalazi bliže nego što biste mogli i da pretpostavite.

Možda je ne vidite jer vam ljubavni život trenutno nije u fokusu, ili ne dozvoljavate sebi da vidite priliku jer smatrate da i dalje niste spremni za tu vrstu „obaveze“. Ali, pokušajte, makar samo na jedan dan, da zaboravite na sve te stege u glavi i da pogledate svet malo drugačijim očima. Zvezde kažu da ste spremni – da li se slažete?

 Photo: Pexels

Škorpija

U vama se nešto već duže vreme kuva i sve ste bliži tome da prelomite i donesete tešku, ali ispravnu odluku. Pred vama nije lak period, a posebno ne nedelja koja je pred nama – od utorka vas očekuje pravi haos što na poslu, što kod kuće. Ali, sve to će pasti u drugi plan jer vam se takođe smeši idealna ljubavna prilika i to negde sredinom nedelje.

Najverovatnije je reč o nekome s posla ili o nekome ko je već duže vreme u vašem životu, ali na prijateljski način. Emocije će vas, bez sumnje, zateći nespremne i bićete jako zbunjeni u početku, ali dozvolite sebi da se prepustite, opustite i uživate u naletu emocija i strasti.

Pročitaj još