Ova tri horoskopska znaka svi mrze - ali oni su potajno najbolji

Ova tri horoskopska znaka svi mrze – ali oni su potajno najbolji

Postoji mnogo predrasuda prema horoskopskim znakovima i mnogi će pasti u iskušenje da vas procene na temelju vašeg datuma rođenja, ali nisu svi znakovi onakvi kakvi se čine 'na prvu'.

Foto: Shutterstock

1. Lav

Stereotip: 

Besni egomanijaci. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste da zamislite nekoga kako se muči dok nosi 12 kesa iz prodavnice, zaljubljeno gleda u svoj odraz i nadglašava vas u razgovoru, piše Yahoo!.

Stvarnost: 

Lavove podstiče kreativno izražavanje. Sa Suncem kao vladajućom planetom, Lav se nada da će preneti svoju toplinu na druge kroz svoje brojne talente. Ovi velikodušni vatreni znakovi žele da vas motivišu svojim rečima, pokretati vas svojom muzikom i oduševiti ekstravagantnom zabavom iznenađenja.

I više im je stalo do toga kako ih vi vidite nego kako oni sebe doživljavaju. Lavovima je potrebna hrabrost da bi stalno bili u centru pažnje, ali trebaju i stalne potvrde da su omiljeni i prihvaćeni.

Nemojte ih odmah osuđivati i zamislite, recimo, kako bi vama bilo da ste dali sve od sebe na karaokama i niko vam nije tapšao. Iza sve te njihove 'rike', horoskopski Lavovi samo su osetljivi mačići kojima je potrebna dodatna ljubav.

Foto: Shutterstock

2. Blizanci

Stereotip: 

Dvolični brbljavci. Blizance prati glas da su toplo-hladni prijatelji koji će vam upropastiti planove, odati vaše tajne i sve vreme neće prestati da pričaju.

Stvarnost: 

Ovaj vazdušni znak predstavljaju Blizanci i oni u svakom trenutku u glavi zaista imaju toliko misli da je to dovoljno za dvoje ljudi. Ako vam se čini da se ne mogu obavezati, to je samo zato jer imaju previše toga na pameti. Zamislite nešto kao 25 obroka naguranih u malu šoljicu za kafu.

Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva pa hteti da vam kažu sve o sebi. Sjajne komunikacone veštine Blizancima daje njihov planetarni vladar Merkur. I iako se možda čini kao da su oni brbljavci Zodijaka, oni su zapravo najbolji slušaoci.

Blizanci su među najotvorenijim znakovima. Njihova prilagodljivost omogućuje im da se poistovete i saosećaju s bilo kim, bez ikakvih predrasuda i osuda.

Foto: Shutterstock

3. Škorpija

Stereotip: 

Filmski zlikovci. Škorpije se predstavljaju kao tajnovita bića opsednuta osvetom. Možete ih pronaći u tamnim i vlažnim pećinama kako planiraju vašu propast.

Stvarnost: 

Svakako, Škorpije su tajanstvene, ali to nije zato što imaju neke zle i skrivene planove. Pre nego što vam se otvore, moraju se osećati sigurno. Prazni pogledi i neobičan humor štite Škorpijin duboki emocionalni intenzitet.

Jednom kad utvrde da ste iskreni i pouzdani, njihova hladna spoljašnost počinje da se topi i puštaju vas u njihovo meko, empatično unutarnje carstvo. Škorpije su toliko intuitivne da biste mogli da pomislite da vam čitaju misli.

Ne zanimaju ih površne veze i velike zabave na kojima se vode plitke rasprave. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.