Žene u ovom znaku bacaju muškarce na kolena!

Žene u ovom znaku bacaju muškarce na kolena!

Ona je impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna, a muškarac koji je osvoji može da se smatra pravim srećnikom! Evo o kom se znaku radi...

Photo: shutterstock

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak Zodijaka – žena Ovan svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da zaseni sve ostale znakove.

Photo: shutterstock

Uvek se raduje novim izazovima pa je tipična žena rođena u znaku Ovna ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja.

Photo: shutterstock

Večiti je i nepokolebljivi optimista, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna biti vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost.

Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

Photo: shutterstock

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava stimulativnim.