Ovaj horoskopski znak najbolje čuva tajne

Ovaj horoskopski znak najbolje čuva tajne

Ko je sklon intrigama, skandalima, ko ne ume da čuva tajnu, ko voli da ogovara? Otkrivamo vam tipične karakteristike svakog znaka zodijaka...

 Foto: Shutterstock

Ovan

Oštar na jeziku i vrlo direktan. Ovan je u stanju da saspe u lice sve što misli, ne obazirući se pritom na posledice. Sa druge strane, on očekuje jednaku "paljbu" od strane drugih. Pripadnik ovog znaka ne toleriše laž i laskanje, pa nije svestan da svojim stavom može povrediti druge.

Bik

Bikovi su skloni da drugima nalaze mane, pa da o tome raspredaju priče uz koju čašicu. On ipak nije zlonameran jer prima kritike i sugestije drugih podjednako. Svakako da će se on slepo držati svojih uverenja, ali pozitivna strana je da će Bik, ukoliko mu se poverite, čuvati vašu tajnu do groba.

Blizanci

Ovde se bolje "ujedite za jezik" pre nego što počnete da pričate. Oprez kada su Blizanci u pitanju, jer njima se nije pametno poveravati. Oni jednostavno ne umeju da čuvaju tajne, čak ni sopstvene. Stalna potreba za senzacijom njima ne dozvoljava da dobre priče ne podele sa drugima.

Rak

Pošto su u konstantnim promenama raspoloženja, ako odlučite da se poverite Raku, morate birati momenat. U suprotnom, možete naići na zid nerazumevanja i vaša intima može biti izneta na javnu diskusiju. Koliko god saosećao sa vama, Rak će imati potrebu da vaš problem podeli sa svojim prijateljima i porodicom.

Lav

Ovaj znak definitivno ne da na sebe. Da bi se eksponirao, iskoristiće i sopstvenu intimu, ali i one koji su mu bliski. Neretko ide do granica skandala, a onda surovo brani svoje stavove ubeđujući okolinu kako je ono sociološki neprihvatljivo ipak okej. Slava ne bira cenu i sredstva.

Devica

Ako odlučite da se poverite Devici, računajte na beskrajne kritike i analize sa njene strane. Da li će razgovor ostati među vama u ovom slučaju je diskutabilno. Ako nije načisto, konsultovaće se sa nekim čije mišljenje ceni. Pripadnici ovog znaka su pravi informatori, zbog čega bi mogli iz svoje baze izvući i neku informaciju o vama baš onda kada se ne budete nadali, a njoj bude išlo u prilog.

Vaga

Kroz život prolazi nonšalantno i sa stavom "sve je to za ljude". Neće smatrati pogrdnim ako iskoristi vašu tajnu zabave radi. Ona nema zle namere i njoj će to biti samo deo životne igre. Vaga svemu daje umetničku notu, pa će i u problematičnim situacijama imati istu percepciju.

Škorpija

Ako se poverite Škorpiji, računajte da ste uradili pravu stvar. Mana je jedino u tome što vas neće potapšati po ramenu, već će celoj situaciji dati još crnju notu. Ipak, budite sigurni da je vaša tajna ušuškana na pravom mestu. Čak i da je izneverite, ona neće koristiti vaše tajne protiv vas, naći će već neko prikladnije oružje.

Strelac

Da bi život bio uzbudljiviji, Strelac će biti učesnik intriga, pa sve i da su na njegovu štetu. Ako mu se poverite, nećete dobiti savet dalji od onog "život ide dalje". Biće vam posvećen toliko da će razgovor zaboraviti čim se okrene na drugu stranu.

Jarac

Oni su verni prijatelji ali su isti takvi i kao neprijatelji. Niko neće racionalnije da pristupi vašem problemu, a diskrecija će neosporno biti zagarantovana. Ipak, ne smete smetnuti s uma da Jarac uvek uzima "proviziju". Svakako morate naći način da mu se revanširate.

Vodolija

Tajne su bespotrebni teret ljudstva - to je Vodolijin stav. Predložiće vam da svoje intime podelite sa svima jer smatraju da treba biti ono što jesi i da nema mesta cenzuri. Možda vas baš to što držite u sebi, čini originalnim. U ovoj priči osetićete se neshvaćeno.

Ribe

Kad pomislite da nema osobe koja vas je bolje razumela i sa kojom možete da podelite svaki segment svog života, računajte da ste u društvu Riba. No, vodite računa da ne budete izmanipulisani i da niste namerno navučeni na tanak led. Ribe će vas ubediti kako je svako iskustvo Božiji dar i kako treba izvući pouku iz svega. Isto tako Ribe su sklone da naprave takvu intrigu od vašeg izlaganja, a da nikada ne dokučite njene motive.

Zatvoreno za komentare.