Ovaj znak očekuju velike promene i neće mu biti lako, ni na poslu ni u ljubavi!

Ovaj znak očekuju velike promene i neće mu biti lako, ni na poslu ni u ljubavi!

Dragi Rakovi, srećan rođendan! Svake godine, kada počinje leto, za vas počinje slavlje!

Photo: Pixabay

Ova godina je godina promena. To ste već uvideli, ali nastaviće se naredne dve godine isti trend. Jupiter će vas podržavati sve do polovine novembra. 

Moraćete da se uozbiljite i ove godine više nećete imati izgovore zašto nešto niste uradili kako valja. Morate da date sve od sebe jer vam neće biti lako. Sve što ste odlagali sada treba da rešite, a na vama je sva odgovornost.

Photo: Shutterstock

Ovo je jedna nova faza u vašem životu kada ćete hteti da sve bude stabilno, a ako nije, nateraće vas neki događaji da se posvetite svemu više. Moguće su neke velike promene u kući, bilo da je to  preseljenje ili renoviranje.

Posao

Photo: Shutterstock

Mogući su manji problemi i nervoza na poslu do 7. septembra. Tada vam možda neće sve ići od ruke. Ne očekujte pomoć od drugih ove godine, sve morate sami. 

Finansijska situacija će tokom leta ove godine i proleća sledeće godine biti stabilna, ali ne i ostatak godine. Tokom jeseni i zime bi bilo dobro da ne trošite previše novca, nego da štedite. 

Mogući su nesporazumi sa kolegama tokom februara i marta.

Sada je bitno da radite na svom statusu i da nekako završite započete projekte, poslove, fakultet ili započeti kurs.

Ljubav

Photo: Shutterstock

Slobodni, na nekom putovanju ili na mestu za zabavu, u izlasku, imate šansu da upoznate neku novu zanimljivu osobu. Taj dobar period će trajati od 11. jula do 5. novembra.  

Zauzeti, moguće je da ćete imati dosta problema sa partnerom, ako ste u vezi ili braku, ako neko od vas dvoje ne želi da veza pređe na viši nivo. Nemojte da se vraćate na stare priče, probleme, nego se fokusirajte na sadašnjost.

U periodu od 6. oktobra do 18. novembra se može vratiti neka osoba iz prošlosti. Ne pristajte na nešto što vam neće odgovarati. Držite se svojih pravila. 

Zdravlje

Photo: Shutterstock

Nemojte da se premarate ove godine. Mogući su problemi sa leđima. Posetite zubara. Povišen pritisak i nervoza do polovine novembra su izvesni. Morate da se bavite nekom aktivnošću.

Otvorite se i poverite se nekoj bliskoj osobi ako imate problem. To je jedini način da ne nemate tegobe tokom godine. Provodite više vremena van kuće.

Zatvoreno za komentare.