Ovako se izvinjava svaki horoskopski znak

Ovako se izvinjava svaki horoskopski znak

Način na koji se neko izvinjava može biti potpuno drugačiji od toga kako bi se neko drugi ponašao u istoj situaciji.

Foto: Shutterstock

Način izvinjenja pre svega zavisi od toga za šta se izvinjavamo, kome, a potom i kakva smo mi osoba.

Astrolozi kažu da horoskopski znak definiše mnoge stvari u vezi sa našom ličnošću i može da odredi kako ćemo reagovati u nekoj situaciji, pa se tako i način izvinjenja razlikuje od znaka do znaka. U nastavku pročitajte i kako.

Ovan

Ovnovi znaju da prvo zauzmu defanzivni stav, pa tek onda da se fokusiraju na samo izvinjenje. Kada se pomire sa posledicma svog ponašanja, pružiće brzo, precizno i konkretno izvinjenje i potom nastaviti dalje bez razmišljanja o prošlosti. Sa druge strane, nikada nisu dugo ljuti na nekoga.

Bik

Iako ima istine u tome da su bikovi tvrdoglavi i da ne žele da priznaju krivicu, kada shvate da su povredili nekoga, izvinjavaju se na najiskreniji mogući način. Vole napredak i ne dozvoljaju nepotrebnim sukobima da ga uspore ili zaustave, a kao veoma verne osobe, zainatiće se da nikad ne povrede istu osobu dvaput i nauče nešto iz svojih grešaka.

Blizanci

Kako vole da razgovaraju o svemu nadugačko i naširoko, Blizanci vole da detaljno pretresu celu priču o razlozima za izvinjenje. Žele da svi znaju šta se tačno desilo i zašto, kako bi svi mogli da nastave dalje bez ikakve nervoze i zaostale ljutnje. To može da bude naporno, ali krajnji cilj je da nijedna strana ne ostane ljuta.

Rak

Rakovi su empatična bića i lako osete ukoliko su nešto zabrljali. Krivica zbog toga može da ih izjeda iznutra i zato vole da odmah sve reše i da se izvine osobi koju su povredile. Prvo ipak moraju sami sa sobom da budu u miru, kako bi se osećali bezbedno tokom izvinjenja, jer se plaše razočaranja u tuđim očima.

Lav

Dešava se da Lavovima treba malo više vremena kako bi progutali ponos i videli stvari iz tuđe perspektive, ali nakon toga obavezno sledi izvinjenje. Kako više vole dela od reči, i samo izvinjenje često zna da bude grandiozni gest i poklanjanje dodatne pažnje osobi kojoj se izvinjavaju.

Devica

Kao neko ko je vrlo svestan svog ponašanja, a uz to i samokritičan, device najčešće same uvide svoje greške čak i pre nego što im neko drugi skrene pažnju na njih. Kada shvate šta su uradili, preuzeće punu odgovornost i probati da to shvati kao priliku za lični napredak, uz izvinjenje prepuno detalja i truda.

Vaga

Vage se veoma brzo odlučuju za izvinjenje, ponekad čak i kad krivica nije njihova. Ne treba preterivati i preuzeti odgovornost za nešto samo kako biste ostvarili harmoniju sa svima uključenim u nesporazum. Može se desiti da od vage uz izvinjenje dobijete i neki mali poklon.

Škorpija

Kao neko ko ume da traži nesigurnost i ranjivost kod drugih osoba, one ponekad teško shvataju da su nekog povredile. Više vole da saberu svoje misli, pa čak i napišu poruku ili mejl pre direktnog razgovora. Međutim, kada dođe do izvinjenja, ono će biti iskreno i otvoreno i tu im mogu proraditi razne emocije.

Strelac

Strelac nema problema da se izvini, naročito kada su u pitanju manji nesporazumi. A kada je malo ozbiljnija tema u pitanju, on će ubaciti i malo humora da razvedri atmosferu. To ne znači da su neozbiljni i da govore nešto što ne misle, naprotiv, oni kao da imaju sveukupni osećaj da će sve na kraju biti u redu.

Jarac

Vaša praktičnost i pragmatičnost pronalaze put i do vaših izvinjenja, pa tako njemu prilazite slično kao poslovnom ugovoru. Želite da znate sve detalje i precizno šta vi možete uraditi da biste popravili situaciju. To znači da vaše izvinjenje može često da dođe uz obećanje da ćete se naći toj osobi u budućnosti i želite da ona bude svesna toga.

Vodolija

Nemojte se iznenaditi ako vodolija insistira na raspravljanju čak i kada vi niste raspoloženi za to, jer to im je praktično u prirodi. Kada shvate da su pogrešile, izvinjenju će pre prići iz intelektualnog nego emotivnog ugla. To znači da će prvo potražiti rešenje za problem koji je uzrokovao nesporazum ili čak pitati vaše prijatelje kako bi oni reagovali da imaju problem sa vama.

Ribe

Ovaj znak je u dodiru sa svojim emocijama i zato će pre izvinjenja tražiti razloge za sopstvene postupke i greške. Njegovo izvinjenje često obuhvata dugo objašnjenje zašto su uradili to što su uradili i predstavljanje dokaza da su već počeli da rade na tome da isprave svoje ponašanje. Možda padne i poneka suza, a sve sa krajnjim ciljem da više ne osećaju krivicu.

Zatvoreno za komentare.