"Ovde nešto ne štima" - hit video na TikToku od 38 miliona pregleda zbunio ljude

„Ovde nešto ne štima“ – hit video na TikToku od 38 miliona pregleda zbunio ljude

Internet jako voli optičke iluzije, no nedavno se pojavila jedna koja, bez preterivanja, ljude ostavlja bez daha. Video na TikToku je objavljen na profilu christiankesniel, a dosad je pregledan više od 38 miliona puta.

@christiankesniel go go power rangers dc:@buqicrew_official ♬ Sea Shanty Medley - Home Free

Kratki video prikazuje koreografiju na kojoj pet plesača pleše na obradu pesme "Wellerman". Plesači nose gornji deo trenerke istog dizajna, ali različitih boja, a iluzija se sastoji u tome da se njihove boje menjaju.

Ljudi u komentarima nisu skrivali svoje oduševljenje, ali ni zbunjenost: “Moj mozak je tako zbunjen. Ovo je odlično!”, “Moje oči: šta se ovde događa? Moj mozak: ovde nešto ne štima. Moj nos: automatsko disanje deaktivirano”, “Nisam mogla prestati gledati jer sam mislila da je ovo 'loop'. Kako zelena trenerka uvek dođe napred? Ovo je tako dobro!”, “Pogledao sam ovo petnaest puta, još uvek nisam shvatio”, neki su od komentara.

No jedan je korisnik u komentarima objasnio šta je posredi, odnosno da je plesač zapravo jedan, snimljen više puta te da se suptilni prelaz boja postigao pažljivim i preciznim uređivanjem boja u videu.

Zatvoreno za komentare.