Ovi parovi u horoskopu su sudbinski povezani - oni ispunjavaju jedni druge

Ovi parovi u horoskopu su sudbinski povezani – oni ispunjavaju jedni druge

Saznajte koji parovi u horoskopu ne mogu jedni bez drugih! Svakom horoskopskom znaku odgovara jedan znak koji njegov život čini ispunjenim.

Foto: Shutterstock

Zato vam donosimo koji se to znakovi zodijaka dopunjuju ko karakteru, te zajedno čine idealne partnere.

Ovan

Ovom horoskopskom znaku je potrebna Devica -razumna, oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna. Partner u znaku Device će na Ovna uticati da da bude spontan, dinamičan i ponekad nepromišljen s obe noge na zemlji.

Bik

Bik se ne snalazi dobro bez Vodolije u svom životu. Naime, Vodolija je puna energije i temperamentna. Ove osobine obaraju Bika s nogu jer on zna da uživa u životu, ali ponekad ume da bude spor i flegman.

Blizanci

Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je veoma strpljiv, srdačan i jak, a sve to ga čini idealnim za živahnog Blizanca.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija - hrabra, odlučna i neustrašiva. Osim toga, strastvena i verna. Sve to je potrebno emotivnom Raku.

Foto: Shutterstock

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu je potrebna Vodolija u blizini, bilo kao prijatelj, član porodice ili partner. Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma, te energije koje krase Vodoliju. To imponuje spontanim Lavovima i punim samopouzdanja.

Devica

Strelac je sa svojim humorom i opuštenošću perfekcinisti poput Device, ponekad može biti savršena polovina.

Vaga

Osobama rođenima u znaku Vage potrebna je Riba u svom životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Upravo te osobine odgovaraju osećajnim Vagama koje teže ravnoteži.

Škorpija

Škorpijama je jako teško bez osećajne Vage. Škorpija je pak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna, te su savršen spoj.

Foto: Shutterstock

Strelac

Strelčevima je u životu potreban Lav - brižan, odgovoran i šarmantan, objektivan i savestan. Ove osobine su savršena suprotnost avanturistički nastrojenom, ali ponekad i lakovernom Strelcu.

Jarac

Život Jarca je ispunjeniji ako je proveden u društvu Blizanca. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni, a sve to imponuje savesnom, često suzdržanom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji je potreban Rak kao partner - osećajan, koji ima smisla za humor i maštovit. Takođe, Rak je brižna osoba koja nadopunjuje Vodoliju, jer ponekad zna biti vrlo impulsivan i napadan, te čak i živčan i ekscentričan.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i pouzdan. Osim tog, verna je duša. Upravo to treba emocionalnom i ponekad preosetljivom Jarcu.