Ovi znakovi su majstori nereda

Ovi znakovi su majstori nereda

Neki to nazivaju kreativnim haosom, a neki kažu da nemaju vremena da očiste dom. Ali, da li ste ikada za svoju neurednost okrivili vaš horoskopski znak? Ako ste jedan od ovih pet znakova Zodijaka, onda to definitivno možete da uradite.

Photo: Shutterstock

Lav

Photo: Shutterstock

Lavovi nisu neuredni, ali uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a ovaj znak najviše voli kad za njih taj posao odradi neko drugi.

Bik

Photo: Shutterstock

Bikovi vole da njihov dom bude čist, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije leći na krevet i pogledati dobru seriju nego da čisti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da bi se promenili.

Strelac

Photo: Pixabay

Strelac će za sebe reći da uopšte nije neuredan, nego da jednostavno imaju sposobnost da jako brzo naprave nered. Zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo - Strelac će sebi reći da uopšte nema takvu karakteristiku.

Vodolija

Photo: Unsplash

Vodolije dobiju napad čišćenja i u tim trenucima bukvalno očiste detaljno svaki ugao stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko.

Ribe

Photo: Pixabay

Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad mogu da očistitm kuću za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ovo mišljenje nije sasvim pogrešno.

Zatvoreno za komentare.