Ovo je najseksi znak Zodijaka! Da li se slažete?

Ovo je najseksi znak Zodijaka! Da li se slažete?

Horoskopski znak određuje i naš fizički izgled, pa tako postoje zgodni, neodoljivi i oni malo manje dopadljivi pripadnici Zodijaka.

Photo: Shutterstock

Ali ko je najseksi znak, ko je najdopadljiviji?

Ovan

 Photo: Shutterstock

Ovnovi su sportske građe, imaju mišiće i pored viška kilograma. Deluju snažno i imaju izražene crte lica. Neretko imaju tamniji ten i ravnu, gustu i ponekad crvenu kosu.

Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno.

Bik

Photo: Pixabay

Na prijatnom i simetričnom licu Bikova ističu se kapci, okruglasti nos, punije usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, te se kilaža ravnomerno rasporedi kada se ugoje.

Deluju vrlo prijatno na oko, istovremeno snažno i krhko. Vole da se oblače elegantno.

Blizanci

Photo: Pixabay

Blizanci su uvek spremni za akciju. Izražajnog lica neretko deluju mlađe nego što jesu, a oči su im vrlo upadljive. Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno.

Pripadnici ovog znaka nemaju toliko istaknute mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove.

Rak

Photo: Pixabay

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodice, ali ih krasi i upečatljiv nos – on ne mora da bude velik, ali je specifičnog oblika. Brada im je okrugla, a kosa tamna i pomalo retka.

Iako u mladosti umeju da budu vitki, većina rakova se znatno ugoji posle tridesete. Vrat im je obično kraći i najčešće imaju osetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe.

Lav

Photo: Pixabay

Po grivi su čuveni Lavovi, njihova gusta i sjajna kosa je pravi zaštitni znak. Osim toga, lavove krase i široko čelo i široka vilica, kao i lepo oblikovan nos. Obično su jake muskulature. Vole da se oblače moderno i da se doteruju.

Devica

Photo: Pixabay

Device, bilo muškarci ili žene, poprilično su vitki, a višak kilograma im se obično nakuplja u rukama i stomaku. Skladne su građe i crta lica, zbog čega se svrstavaju u lepe znakove.

Imaju naglašene jagodice i obrve. Vole da nose odeću neutralnih boja i da se oblače elegantno.

Vaga

Photo: Shutterstock

Vage imaju jako prijatno lice, ovalnog oblika. Često su više od proseka, a kao pojava deluju jako sofisticirano. Obično imaju vrlo upečatljivu boju očiju.

Donji deo tela im je neretko jači od gornjeg, te su im grudni koš i struk uži od ostatka tela. Vage obožavaju da se doteruju i da neguju svoj izgled.

Škorpija

Photo: Shutterstock

Čak i kada su mršave, Škorpije su prilično jake telesne konstitucije. Imaju nešto šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, ali i nepravilnim nosom. Pripadnici ovog znaka najčešće imaju smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali ne vole da izgledaju napadno.

Strelac

Photo: Shutterstock

Strelac je najzgodniji znak celog zodijaka. Prosečne visine, sportske građe, ali taj prirodni dar može lako da pokvari prekomernim uživanjem u hrani.

Ima pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno.

Jarac

Photo: Shutterstock

Jarčevi deluju neupadljivo, ali se ističu po tome što su prilično koščati. Poseduju elegantan i dugačak vrat, kao i koščata ramena. Najčešće su niže i srednje visine, a oči su im krupne i upadljive.

Imaju uvučenu bradu, upečatljive zube i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da se oblače vulgarno.

Vodolija

Photo: Shutterstock

Vodolije su obično srednje visine ili niske Imaju punije lice i svetliji ten. Kada se goje, često dobijaju podbradak, a posle tridesete mogu da imaju probleme sa kilažom. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepe noge.

Oči su im pomalo vodenaste, ali lepe i meke, krupne usne. Pripadnici ovog znaka ne pridaju veliki značaj odeći.

Ribe

Photo: Shutterstock

Ribe krasi lep ten, meka koža i lepe crte lica, koje je najčešće okruglog ili ovalnog oblika. Imaju jaku i gustu kosu, dok su im oči najlepša crta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok.

Zatvoreno za komentare.