Test - šta očekujete od partnera

Test – šta očekujete od partnera

Nije uvek lako shvatiti šta čoveku zapravo treba u ljubavi i šta to traži od svog partnera, ali dobra vest je da su vizuelni testovi ličnosti osmišljeni tako da se izbegnu nagađanja oko teških životnih pitanja kao što su ova.

 Foto: Facebook

Sve što treba da učinite je da pogledate sliku i zabeležite koji element ste prvo videli.

1. Muško lice

Ako ste prvo videli muško lice, vi ste osoba koja se jako trudi da zasluži poštovanje ljudi u svojoj okolini. Obično nemate problema s tim jer dobro čitate ljude i znate kako se kome trebate predstaviti. Ono što vam stvarno treba u ljubavi je da budete shvaćeni. Vi ste komplikovana osoba, zato što se vrlo verovatno osećate kao da vas niko nikad neće u potpunosti upoznati. Budite uvereni da hoće - samo im dajte vremena. 

2. Čovek u kaputu

Ako ste prvo videli čoveka u kaputu vi ste poprilično tužna osoba. Vi ste svesni ravnoteže između svih stvari - života i smrti, sreće i tuge, početka i završetka. To je težak način gledanja na svet u celini, ali definitivno vas uči da cenite i najmanje stvari. Ono što vam stvarno treba od ljubavi je potpuno prihvatanje. U prošlosti ste imali neke kraće veze, ali niste pronašli nekoga ko bi vas u potpunosti prihvatio. Većina vaših partnera želela je da vas promeni ili 'popravi', ne shvatajući da je vaša melanholija deo vaše ličnosti. Potražite nekoga ko može prihvatiti vašu tužniju stranu.

3. Beba

Ako ste prvo videli bebu, vi ste tip osobe koja se često oseća bespomoćno. Umete da se brinete o sebi i plaćate račune, ali većinu vremena se osećate kao da samo sedite i čekate da vam se nešto dogodi. Često ste pod stresom i osećate se kao da nikad nemate 'pune baterije', već ste konstantno neispavani i skloni barem dva puta nedeljno ispustiti koju suzu. Ono što stvarno trebate od ljubavi je da vas neko neguje. Ali, da bude jasno, vi ne želite dadilju. Vi zapravo želite nekoga s kim možete podeliti teret svakodnevnog života, nekoga čije rame će uvek biti tu za vas, nekoga ko će vam napraviti šoljicu čaja i slušati o vašoj tuzi i problemima. Naravno, strast je super, ali vama je potrebna stena. 

4. Čarobnjak

Dosta razmišljate o budućnosti. Ono što vama treba u ljubavi je duhovna veza s nekim. Važno vam je da se u ljubavnoj vezi osećate duhovno ispunjeno. Znate da kad zaista nekoga volite da vam je ta osoba zapisana u zvezdama – i ta osoba to treba znati!

5. Dvojica muškaraca

Ako ste prvo videli dvojicu muškaraca koji stoje pored čarobnjaka, vi ste osoba koja je tvrdoglava i u potpunoj kontroli nad svojim životom. Zvuči iscrpljujuće?

To je verovatno zato što i jeste. Vaš život bi bio mnogo lakši kad bi vas bilo dvoje.  Mislite da ste uvek u pravu. Vas ljubav treba da izaziva. Želite partnera na kojeg se možete osloniti, nekoga ko je dobar prema vama i ko vam pruža potporu, ali istovremeno nekoga ko će vas izazivati i ko se neće bojati da vam kaže da niste u pravu. Želite partnera koji će vas naučiti nečemu novom.

Zatvoreno za komentare.