Ovo su najtoksičnije kombinacije Zodijaka: za Devicu - Riba, za Lavove - Škorpija...

Ovo su najtoksičnije kombinacije Zodijaka: za Devicu – Riba, za Lavove – Škorpija…

Mnogi ljudi su imali barem jednu toksičnu vezu u svom životu – ako vi ne pripadate toj grupi, čestitamo vam od srca.

Foto: Shutterstock

Ipak, ta jedna veza dovoljna je da bilo koju normalnu osobu promeni do srži i navede je da se drži dalje od sličnih osoba u bliskoj budućnosti.

Kako bismo to uradili, moramo se zapitati šta jednu vezu čini toksičnom. Zašto neko može biti bivši iz noćnih mora za jednu osobu, dok je za drugu partner iz snova?

Postoji mnogo faktora koji mogu doprineti toksičnoj vezi, uključujući godine i spoljni stres, zbog čega jedna osoba može biti manje sposobna da funkcioniše u vezi.

Jedan od najvećih razloga zbog kojih veza postaje toksična jeste sukob ličnosti.

Ponekad, dve osobe jednostavno mogu probuditi najgore osobine jedna u drugoj, a njihova nesposobnost da primete realnost po bilo kom pitanju stvara savršeno okruženje za cvetanje toksične veze.

Ovog puta, otkrivamo vam najtoksičnije parove zodijaka, kako biste znali od koga treba da se držite podalje.

Za Ovnove su to Bikovi

Ovnovi i Bikovi su sjajni prijatelji, ali kada se radi o romantičnim vezama, ova dva znaka ne mogu biti lošija u paru. Sa jedne strane, Ovnovi ne mogu biti sekundarna osoba, dok tvrdoglavi Bikovi ne žele da se njihove ideje dovode u pitanje.

Za Bikove su to Blizanci

Bikovi i Blizanci ne odgovaraju jedni drugima ni u kom pogledu, a posebno kada se radi o strpljenju. Bikovi mogu biti strpljivi u svakoj situaciji, dok je Blizancima potrebna konstantna promena i stimulacija.

Za Blizance su to Jarčevi

Kada se opušteni Blizanci upuste u vezu sa Jarčevima koji su savršeno pouzdani, rezultati mogu biti samo katastrofalni. Blizanci su spontani, dok Jarčevi vole sve da isplaniraju.

Za Rakove su to Vodolije

Slobodoumne osobe i oni koji igraju u zoni sigurnosti generalno se ne mogu kombinovati, što se tačno može reći za Rakove i Vodolije. Ova dva znaka nisu kompatibilna ni po kom pitanju. Rakovi mrze kada ih neko ispravlja, a Vodolije obožavaju da ispravljaju. Rakovi vole nezavisnost, dok Vodolije obožavaju zajednice.

Za Lavove su to Škorpije

Da li postoji gora kombinacija u zodijaku od Lava i Škorpije? Verovatno ne. Škorpije vole da provode svoje dane fokusirajući se na velika životna pitanja, dok Lavovi žele partnere koji će se fokusirati samo na njih.

Za Device su to Ribe

Ovaj par ima jedan centralni konflikt: metodične Device žele da se Ribe spuste na zemlju, dok Ribe žele upravo suprotno. Sjajni kao prijatelji, ova dva znaka su definitivno dokaz da teorija u kojoj se suprotnosti privlače nije uvek istinita.

Za Vage su to Device

Ovo je jedna od situacija u kojima dve osobe bude najgore jedna u drugoj. Kritički nastrojene Device se mogu uvući u glavu Vage, dok Vage ne bude poverenje u njima.

Za Škorpije su to Lavovi

Arogancija Lava je previše za Škorpije, što će dovesti do konstantnih sukoba između ova dva znaka, koja su eksplozivno emotivna.

Za Strelčeve su to Ribe

Jedna od lošijih osobina Riba jeste ta da su one zlopamtila, dok Strelčevi lakše opraštaju brojne stvari. Zbog toga će često dolaziti do problema i nerazumevanja u vezi, što dovodi do svađa i svega problematičnog.

Za Jarčeve su to Ribe

Jarčevi i Vage uživaju u seksu i seks vide kao važan aspekt svog života, ali zapravo teško stvaraju seksualnu povezanost jer nema hemije. Ova dva znaka će svoju vezu započeti kao prijatelji, i verovatno će prekasno shvatiti da X faktor jednostavno nije tu.

Za Vodolije su to Bikovi

Vodolije i Bikovi ne mogu biti više različiti. Bikovi žele da Vodolije ostanu kod kuće sa njima, zbog čega se Vodolije osećaju frustrirano i sputano.

Za Ribe su to Ovnovi

Ribe mrze kada im neko govori šta da rade, a Ovnovi su rođene vođe i obožavaju da šefuju drugima. To dovodi do eksplozivne veze, jer će oba znaka pokušavati da preuzmu kontrolu u svim situacijama.

Zatvoreno za komentare.