Koji znakovi ne vole Dan zaljubljenih

Koji znakovi ne vole Dan zaljubljenih

Bez obzira na to da li ste ljubitelj Dana zaljubljenih ili ne, on nam se polako ali sigurno primiče.

 Foto: Wikipedia

Pre nego što isplanirate nešto romantično za svog partnera, trebalo bi da dobro razmislite da li on ili ona uopšte voli takve postupke.

Neki ljudi ne vole taj datum zbog loših iskustava, neki zbog komercijalizacije romantičnosti, a neki, navodno, zbog horoskopskog znaka. Možda im je to samo izgovor, ali budite oprezni ukoliko vaš partner ili simpatija pripada nekom od ovih znakova, piše City magazin.

Jarac

Jarčevi ne vole kad im neko kaže šta treba da rade i mogu se zainatiti u takvim situacijama. Oni su vrlo praktični i često štedljivi, tako da se ne slažu sa idejom da je jedan poseban dan baš onaj trenutak kada treba da troše sve svoje pare na poklone za dragu osobu. A kada se na to doda i iskazivanje najdubljih osećanja i ponašanje u skladu sa opšteprihvaćenim praksama ovog praznika, jasno je zašto nisu baš najveći njegovi ljubitelji.

Vodolija

 Foto: Wikipedia

Uprkos svojoj kreativnoj prirodi i prijateljskoj nastrojenosti prema drugima, Vodolije znaju da budu i potpuno emotivno izdvojene iz svega što ih okružuje. Tako se može desiti da deluju nezainteresovano i neodgovorno, ali to ne mora uvek biti slučaj. Uz dovoljnu motivaciju mogu da se posvete tome, ali pod pritiskom će odugovlačiti, zaboraviti ili biti neposvećene tome.

Devica

Device moraju da budu organizovane, odgovorne i realistične, tako da im se sama ideja Dana zaljubljenih ne uklapa u ono što smatraju ozbiljnim i važnim. Svoj novac više vole da troše na nešto što im je potrebno i što će dugo trajati, nego na cvetni aranžman i skupu večeru.

Škorpija

 Foto: Wikipedia

Iako je možda u pitanju najemotivniji horoskopski znak, za njih se vezuju i ljubomora, opsesivnost, pa čak i paranoja. Kada je veliki pritisak da se pronađe savršeni poklon ili osmisli nezaboravno veče, to može jednostavno biti previše za njih i želeće da preskoče ovaj praznik u potpunosti. Škorpije svoju ljubav ne iskazuju u jednom grandioznom činu, već konstantno i u ravnomerno raspoređenim zajedničkim aktivnostima.

Zatvoreno za komentare.