Pas postao zvezda urnebesnog porodičnog plesnog videa - "nikada se nisam jače smejao"

Pas postao zvezda urnebesnog porodičnog plesnog videa – „nikada se nisam jače smejao“

Porodica koja je želela da se oproba u popularnom TikTok plesu, naišla je na internet slavu, ali ne zbog svoje veštine, već zbog svog ljubimca koji je odlučio da se umeša.

@martivalenzuela1 #fyp ♬ My Name Is - D Billions

Pisac i komičar V. C. Filds je jednom rekao: “Nikad ne radi sa decom ili životinjama.”

Iako je preminuo pre više od 70 godina, njegova izreka je izgleda i dalje tačna – barem kada je u pitanju video koji je na svoj TikTok okačila Marti Venecuela iz Meksika.

Klip, koji je pregledan više od 43 miliona puta, je zabeležio pokušaj njene porodice da izvede popularnu plesnu rutinu uz melodiju pesme "Mi Name Is" dečjeg zabavljača D Billionsa.

Kao deo izazova, od četiri osobe se traži da se postave i predstave kao Chicki, Cha-Cha, Boom-Boom i La-La.

Kad god se u pesmi pominje neko od imena — a to se dešava često — osoba kojoj je dodeljen taj određeni lik istupi i zapleše.

Na snimku, Marti pokušava da završi plesnu rutinu sa svojim bratom Nikolasom, svojom mlađom sestrom i neidentifikovanim prijateljem ili članom porodice.

U početku stvari idu po planu, a Marti i njen brat završavaju delove pesme Chicki i Cha-Cha bez ikakvih problema.

Problemi nastaju kada njihov pas odluči da se uključi. Radoznali pas u početku pokušava da žvaće Valencueline farmerke, ali kada su napori ljubimca odbijeni, pažnju usmeravaju na malo dete.

Od tada je potpuni haos, sa devojčicom koja pokušava i ne uspeva da nastupi kao Bum-Bum, dok pas nastavlja da se igra sa njom.

U nekom trenutku ona pada na zemlju, a pas nastavlja da je gricka i liže na uglavnom razigran način.

Međutim, uprkos njenoj novonastaloj situaciji, sve tri odrasle osobe koje se takođe pojavljuju u klipu nastavljaju sa TikTok plesom, očigledno se pridržavajući stare mantre da „Šou ide dalje“.

Marti na kraju interveniše kako bi pomogla devojčici da ustane, ali pas je uskoro ponovo na njoj i nastavlja da je teroriše do kraja videa.

Na kraju se i Marti i njen brat bore da se ne nasmeju haosu koji se razvio — i u tome nisu sami.

„Nikada se nisam jače smejao Tik Toku“, rekao je jedan od korisnika, a mnogi su se složili sa njim.

Zatvoreno za komentare.