Kako danas izgledaju dečaci iz "Charlie bit my finger!" klipa

Kako danas izgledaju dečaci iz „Charlie bit my finger!“ klipa

Hauard Dejvis-Kar negde je početkom 2007. godine provodio vreme sa svoja dva sina i snimao ih. Gotovo tri godine kasnije video dva mališana postao je najgledaniji na Jutjubu... U pitanju je čuveni snimak "Charlie bit my finger!"

Foto: YouTube/printscreen

U smislu društvenih mreža i interneta, 2007. godina bilo je vreme mnogo jednostavnije nego danas. Jutjub zvezde još uvek nisu bile svetski poznate, a Instagram nije ni postojao.

Hauard Dejvis-Kar  je 2007. godine jednom prilikom, kao i inače, snimao svoja dva sina, za uspomenu. Na jednoj od snimaka tada trogodišnji Hari je čuvao jednogodišnjeg Čarlija. Čarli ga je ugrizao jednom, a onda i drugi put kad je to Harija poprilično zabolelo. 

- "Čarli me je ugrizao, opet!", rekao je još u bolu Hari ni ne znajući da će obojica zbog te rečenice tri godine kasnije postati svetske zvezde.

Naime, nakon što je otac snimak pokazao rodbini, neki od njih su ga molili da im pošalje imejlom. Kako bi olakšao posao, Hauard je jednostavno video stavio na Jutjub i svima slao linkove. 

To je bilo u maju 2017. godine. Već u februaru 2008. godine, video je imao već 2,6 miliona pregleda. U martu 12 milijuna. Do decembra te godine video je postao 12. najgledaniji video na Jutjubu sa čak 65 miliona pregleda.

U avgustu 2009. godine 'Charlie bit my finger' postao je drugi najgledaniji video na Jutjubu, a već u oktobru tada najgledaniji video u istoriji YouTube-a. 

Danas, 12 godina kasnije, video je pregledan više od 870 miliona puta.

Video koji im je promenio živote

Iako nije poznato koliko je porodica zaradila od videa, Hauard kaže da su njim osvojili 'mim-lutriju'. Novac od videa im je, kaže, omogućio da se odluče na još dvoje dece, da kupe kuću i da deca idu u privatne škole. 

Pre dve godine, kada se obeležavala deseta godišnjica od stavljanja snimka na Jutjub brojni mediji su snimili priloge o njima. Čarli je tada objasnio da ga ne zanima 'internet' karijera, a Hari je rekao da ga takođe nešto tako ne zanima.

Ostavi komentar