"Prijatelji" zajedno i nakon 15 godina od serije

„Prijatelji“ zajedno i nakon 15 godina od serije

Pre četvrtinu veka počelo je emitovanje jedne od najpopularnijih serija u istoriji. Iako niko na početku nije verovao da će šest prijatelja i njihove priče postati planetarno popularni, "Prijatelji" su jedna od najgledanijih serija na svetu.

Foto: IMDb

A zanimljivo je i 15 godina nakon prestanka snimanja serije čitati nepoznate detalje sa seta ali i iz života popularnih glumaca. Tako su nas obuzele emocije kad smo na Instagramu ulovili fotke koje je Kortni Koks (Monika Geler) objavila iz svog doma u Malibuu. Naime, Monika je na večeru pozvala svoje stare prijatelje - Džoija i Rejčel, odnosno Meta LeBlanka i Dženifer Aniston. 

Kortni je fotografiju potpisala rečenicom: "Retko veče i jako mi se sviđa". Naravno da je ova objava izmamila gomilu oduševljenja među fanovima i mnogi su pozivali ponovo na snimanje 'Prijatelja'. Neko je tako napisao: "Učinite to! Želimo 'Friends' film."

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Courteney Cox (@courteneycoxofficial) дана

Drugi fan je dodao: "Moje srce je sada puno! Volim vas ljudi!" Inače, Kortni ulaže mnogo truda kako bi zadržala odnose s kolegama i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s njihovih druženja. U junu su joj na rođendansku zabavu došli Lisa Kudro (Fibi) i Dženifer.

"Kolika srećnica moram da budem da mogu da proslavim rođendan sa njih dve?" objavila je na Instagramu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Courteney Cox (@courteneycoxofficial) дана

Brojni fanovi pozivaju na ponovno snimanje serije, ili možda nekog filma s istom postavom, još otkako je snimljena poslednja epizoda 2004. Na gostovanju kod Elen Deženeris Dženifer Aniston je rekla da su svi glumci - uključujući Dejvida Švimera i Metjua Perija - odnosno Rosa i Čendlera - spremni za nova snimanja.

"Ja bih to uradila, devojkee bi napravile, a i momci bi bili za to - sigurna sam. Slušajte, sve je moguće" rekla je Dženifer. Iako je Met LeBlank jednom prilikom rekao da nema šanse da će se 'Prijatelji' ponovno snimati, druženje sa Dženifer i Kortni bi možda moglo malo da ga omekša. Mi jedva čekamo...i nadamo se...

Ostavi komentar