Najpopularniji mimovi u prošloj godini

Najpopularniji mimovi u prošloj godini

Godina na izmaku bila je vrlo bogata popularnim MEME-ovima (mim ili mem na našem jeziku), internet senzacijama i viralnim objavama, kojima smo se svi smejali i koji su nas oduševljavali iznova i iznova.

Podsetite se nekih od najboljih objava, koje su osvojile sve društvene mreže.

"Ometeni" mladić

Neki kažu da i čovek na dijeti sme da gleda u meni, pa tako i ova slika - dok šeta s jednom, pažnju privlači druga devojka. Ovaj MEME je nastao početkom godine i nema ko ga nije prisvojio i aktuelizovao nekim svojim viđenjem situacije. Koji vi MEME na ovu temu pamtite?

Prstohvat soli

 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Knez kaže da voli da ostavi svoj pečat, da nekim situacijama da svoj "fajnal tač", pa je tako i "prstohvat soli" postao internet senzacija za sve u tom smislu. Na slici je Nusret Gökçe, turski kuvar, koji je svojim receptima osvojio mnoge ljude širom sveta.

Molim, kako?!

via GIPHY

Muškarac koji trepće brzo je osvojio internet, a na slici je Dru Skalnon, čija je legendarna reakcija snimljena tokom jednog intervjua o baštenskom alatu. Dru se masivno iskorišćava na svim društvenim mrežama, a njegov GIF je deo i popularne GIPHY kolekcije.

Trampova vujaklija - Covfefe

Šta je američki predsednik Donald Tramp pokušao da kaže izmišljanjem nove reči COVFEFE nikom nije jasno, mada predsednik jeste pokušao da nam objasni (bezuspešno).

Naravno, tvit je postao instant senzacija, koju i danas mnogi koriste kad spominju Donalda Trampa, a čak je napravljena i aplikacija koja onemogućava da nestanu njegovi tvitovi, koje često briše, nazvana upravo - COVFEFE.

"Get out" izazov

 

A post shared by Wardell Curry (@stephencurry30) on

Možda ste i vi učestvovali u njemu? Uglavnom su mladi snimali "Get out" video priloge i kačili ih na Instagram, kao odgovor na jednu od scena iz horor filma "Get out" (Beži!), kad jedan od likova bežeći "utrči" pravo u kameru…

Karterova piletina

"Koliko retvitova da dobijem godišnju zalihu besplatne piletine", pitao je Karter Vilkerson lanac brze hrane "Wendys" u SAD i dobio odgovor - 18 miliona. "Smatrajte to učinjenim", rekao je Karter i nanizao skoro 4 miliona!

Njegov tvit postao je internet senzacija i najretvitovaniji tvit ikad. To je bilo dovoljno da mu "Wendys" izađe u susret i omogući godinu dana piletine na njihov račun!

Koji vi MEME pamtite?

 

 

Zatvoreno za komentare.