Ponovo greška u "Slagalici": Takmičari u šoku a gledaoci besni!

Ponovo greška u „Slagalici“: Takmičari u šoku a gledaoci besni!

Iako smo, iz najboljih namera, pre više meseci napisali kompletno uputstvo za korišćenje Gugla ljudima iz "Slagalice", kako bi makar proverili ona najjednostavnija pitanja, izgleda da im je provera informacija jednostavno ispod časti.

Photo: youtube/printscreen

Ono što im, pak, nije ispod časti jeste plasiranje netačnih informacija u "Slagalici" koji se pojavljuju iznova i iznova.

Tako smo juče mogli da se zajedno sa takmičarima igramo zanimljive geografije i saznamo da je Klivlend zapravo - država u Americi.

Jedno od pitanja u igri "Ko zna, zna" odnosilo se na Dvoranu slavnih rokenrola iliti muzej rokenrola, a na takmičarima je bilo da pogode u kojoj se američkoj državi nalazi ovaj muzej.

Photo: twitter/screenshot

Plavi takmičar je rešio da rizikuje i da kaže da se nalazi u Tenesiju, ali se ispostavilo da to nije tačan odgovor.

Jer, sudeći po ljudima iz "Slagalice", muzej se nalazi u američkoj saveznoj državi Klivlend.

 Izgleda da nikoga ne zanima što je Klivlend zapravo grad, i to drugi po veličini grad u državi Ohajo.

Tako da bi tačan odgovor na ovo pitanje glasio "u Ohaju", a izgleda da je i sam plavi takmičar bio pomalo iznenađen ovakvim rešenjem jer je napravio "pa, ne znam baš" facu, ali nije ništa prokomentarisao.

Svakome se desi da ponekad pogreši. Ali, dok je Milka Canić bila živa i dok je vodila računa o svemu, "Slagalica" je zaista bila zabavan kviz u kojem mnogo toga može da se nauči, a greške su bile sporadične.

Photo: pinterest

Danas smo, nažalost, u situaciji da ne verujemo nijednom odgovoru, pa da čak i one stvari koje bismo možda naučili, moramo da proveravamo kako bismo bili sigurni da nismo upravo naučili nešto pogrešno.

Zatvoreno za komentare.