Potpuno različiti ali se privlače "kao magnet": Bik ne može da odoli Škorpiji, a Lava će ukrotiti ovaj znak

Potpuno različiti ali se privlače „kao magnet“: Bik ne može da odoli Škorpiji, a Lava će ukrotiti ovaj znak

Ako ste spremni da se zaljubite "najjače" do sada, poslušajte savete astrologa i saznajte sa kojim znakom će vam veza biti najvatrenija.

Strelac i Blizanci 

Photo: shutterstock

Ova dva znaka se privlače na svim poljima. Fizički su kao stvoreni jedno za drugo. Obožavaju duge razgovore, Blizanac je malo površan i voli da ogovara, Strelac je pošten i temeljan.

Blizanac je uvek spreman za akciju, a Strelca je teško naterati da se pokrene i promeni rutinu, ali ipak kada je sa Blizancem Strelac postaje pravi pustolov. 

Bik i Škorpija 

Photo: shutterstock

Prema astrolozima, Bika niko ne može tako jako seksualno da privuče kao Škorpija.

Ako se spoje mogu danima da budu zatvoreni u spavaćoj sobi. Sve u vezi će im delovati fatalno. Ipak, kada izađu među prijatelje videće da se veoma razlikuju, Škorpija je prebrza za Bika, a Bik previše pasivan za Škorpiju.

Ako su spremni na promene, veza će im sigurno uspeti. 

Jarac i Rak 

Photo: Pexels

Ova dva znaka se savršeno dopunjuju. Hladan Jarac ne može da odoli emotivnim izlivima Raka. U spavaćoj sobi odlično funkcionišu, nadopunjuju se.

Ipak, ako Rak postane previše "cmizdrav" i počne da kuka da ga Jarac ignoriše veza lako može da se završi. Ako nađu zajednički jezik, mogu da ostanu zajedno godinama. 

Vaga i Ovan 

Photo: shutterstock

Ovan tako neobuzdan i pun energije lako može da padne na šarm prefinjene Vage. Oni su toliko različiti da savršeno funkcionišu, bar na početku veze.

Ipak, doslednost Vage može Ovnu lako da postane dosadna. Ako Vaga malo popusti, može da uživa u najboljoj vezi u svom životu. 

Ribe i Devica 

Photo: shutterstock

Ribama je sve tako lako u životu. Oni su rođeni sa dozom optimizma i njima ništa ne može da pokvari dobro raspoloženje. Devica voli rad, red i disciplinu, pa opet rad, pa red…Ako se sretne sa Ribom može da odstupi od svojih pravila, makar u početku veze.

Biće to savršena veza, koja može da potraje ako se nađe kompromis. 

Lav i Vodolija 

Photo: shutterstock

Vodolija ne priznaje autoritete, Lav samo za to živi – da komanduje i da vlada. Međutim, ako u svoj vojnički poredak dopusti umetničkoj Vodoliji da uđe, njegova vladavina je gotova.

Njegova rika postaje šapat, a sa Vodolijom će upoznati sve čari slobodnog ponašanja. Savršena avantura!