Poznati srpski političar se pojavio u "Prijateljima"

Poznati srpski političar se pojavio u „Prijateljima“

Verovatno da nema osobe koja nije pogledala barem neku od mnogobrojnih epizoda kultne serije "Prijatelji", pa ipak, godinama kasnije, otkrivaju se tajne, detalji i propusti koje je kamera ipak uspela da zabeleži.

Foto: Youtube screenshot

Do pre nekoliko godina, recimo nismo shvatili da smo u pojedinim scenama gledali dvojnike, pa zašto bismo onda u jednoj sceni primetili nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića! Da, dobro ste pročitali, naš bivši predsednik se pojavio u ovoj seriji!

Foto: Youtube screenshot

U epizodi u kojoj Ros i Rejčel putuju za Las Vegas (pa joj on nacrta brkove dok spava u avionu, a onda se i nakon noći pijanstva venčaju), videli smo njihovo standardno prepucavanje.

Foto: Youtube screenshot

Ros je mirno sedeo i čitao štampu, dok mu se Rejčel podsmevala jer je mislio da ona želi da spava s njim. Upravo na tom časopisu koji Ros čita u avionu - tačnije na naslovnoj strani magazina "Tajm" nalazi se slika Slobe Miloševića.

Ono što je takođe zanimljivo jeste datum kada je ova epizoda emitovana. Epizoda "One in Vegas" je emitovana iz dva dela - ova scena je iz drugog dela, emitovana je 20. maja 1999. godine, dok je trajalo NATO bombardovanje.