Praznični filmovi za uživanje sa voljenom osobom

Praznični filmovi za uživanje sa voljenom osobom

Vreme je da se smestite u njegov topli zagraljaj i zajedno pogledate ove filmske klasike koje će i u njemu izazvati novogodišnju euforiju. Novogodišnji i Božićni praznici su vreme da se ušuškate na kauču s partnerom i pogledate neki od najlepših filmova.

Foto: Pinterest

Ok, razumemo da vaš dragi neće biti najsrećniji ako mu pustite neki ženski, ljubavni film, ali u nastavku imamo 5 predloga koji će i u njemu probuditi duh praznika. 

It's A Wonderful Life

Filmski klasik koji je ove godine proslavio 70. rođendan definitivno zaslužuje mesto na ovom spisku.

"Divan život" je pravi porodičan film, a reč je o Džordžu, liku koji je u početku očajan, ali kada ga na Božić poseti njegov anđeo čuvar i pokaže mu kakav bi život njegovih najvoljenijih bio bez njega, vratiće mu veru, ljubav i zahvalnost. 

Bridget Jones's Diary

Da li ste pomislili da praznici mogu da prođu bez preslatke Bridžit?

Rene Zelger će vas nasmejati do suza svojim ljubavnim avanturama, tako da ukoliko ste se vi i vaša jača polovina uželeli dobre komedije, ovaj film će vam sigurno ulepšati veče.

The Holiday

Da počnemo od glumačke ekipe: Kameron Dijaz, Kejt Vinslet, Džud Lou, Džek Blek, a da vas upoznamo i sa izuzetno zanimljivom radnjom filma gde se uporedu odvijaju dve ljubavne priče i naravno na kraju isprepletu.

Prava novogodišnja atmosfera i poruka da je nekada stvarno najbolja ideja promeniti sredinu kako bi vam se promenile stvari na bolje. 

Serendipity

Džonatan i Sara su dvoje Njujorčana, koji se slučajno sreću tokom kupovine novogodišnjih poklona i  ljubav na prvi pogled je očigledna i Džonatan odmah predlaže da izađu ponovo, ali Sara odlučuje da postavi zanimljivu igru sudbine.

Kako ona kaže - ako su zaista suđeni jedno drugome, bar jedno od njih trebalo bi da sazna broj telefona onog drugog u narednih nekoliko dana. 

Love Actually

Ovo je jedan od najpopularnijih i najobožavanijih božićnih filmova. Naravno, s razlogom nosi ove epitete. Ljubav u ovom naslovu označava apsolutno svaku vrstu ljubavi, ali i probleme koji dolaze s njom.

Film prati deset priča koje su međusobno povezane. Uživaćete podjednako u smešnim kako i u tužnim scenama.

Zatvoreno za komentare.