Preslatka maca svojim osmehom osvojila internet ?

Preslatka maca svojim osmehom osvojila internet ?

Sa svojim neverovatno neodoljivim pogledom je spašena preslatka maca Blossom oduševila brojne korisnike društvenih mreža. Naime, kad pogleda u fotoaparat ili kameru, zaista izgleda kao da se smeška.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lauren Boutz (@biochem_kitten) дана

Uostalom, pogledajte i uverite se sami – sigurno će vam izmamiti osmeh na lice! Amerikanka Loren Bauc spasila je mačkicu iz skloništa za napuštene životinje pa je poslala njenu fotografiju na Internet.

Malena Blossom sada je prava zvezda! Vlasnica mačke nije računala s tim da će Blossom privući toliku pažnju. Spasila je mačkicu iz skloništa za napuštene životinje zajedno s njenim sestrama koje je nazvala "Buttercup" i "Bubbles".

Inače se ta biohemičarka iz SAD-a brine za napuštene životinje pa je nedavno odlučila da udomi tri mačkice.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lauren Boutz (@biochem_kitten) дана

Slatka maca Blossom

Mačkica je imala tek oko šest nedelja kad je njena udomiteljka napravila fotografiju koja je oduševila Internet. Naime, uprkos lošem početku života, ovim mačkama je sada upala sekira u med i mogu da budu presrećne.

Blossom se smeje fotoaparatu i njenom pogledu niko ne može odoleti. Loren je poslala fotografije na Instagram i Facebook – do sada ih je pregledalo više od 218.000 ljudi.

Instagram profil za mačji trio

Međutim, osim Blossom su i Buttercup i Bubbles (inače su njih tri prozvane "Power Puff Girls") zvezde na Internetu. Imaju svoj Instagram-profil "@biochem_kittens"– na kom Loren redovno stavlja fotografije slatkih mačkica.

Neodoljive su, zar ne?

Ostavi komentar