Preveliki egoisti - ovi horoskopski znakovi misle da su superiorniji od ostalih!

Preveliki egoisti – ovi horoskopski znakovi misle da su superiorniji od ostalih!

Mnogi veruju da su poniznost, ljubaznost i empatija isključivo pozitivne karakteristike, no neki horoskopski znakovi se ne slažu sa tim. Oni za sebe misle da su superiorniji od ostalih!

Foto: Shutterstock

Kako piše Pinkvilla, oni misle da je u redu žudeti za materijalnim bogatstvom, a mnogi od njih misle i da su superiorniji od ostalih i s prezirom gledaju na druge.

Jarac

Iako ga se ne smatra površnim, Jarac veruje da je superioran u odnosu na prijatelje i poznanike. Često novčano bogatstvo i društveni status ceni znatno više od blage ljubaznosti. Jarac ima tendenciju i da odbije ljude na ružan i podrugljiv način.

Riba

Ovaj znak ima veći emocionalni kvocijent od drugih, no emotivno postupa samo kad su u pitanju njegovi voleni. Kada je reč o strancima, Ribe često ne mare previše. Bilo da veličaju vlastiti život ili ponižavaju druge ljude, Ribe se često koriste pogrdnim nazivima i grubim rečima.

Vodolija

Vodolija veruje da novac može kupiti sreću. Uvek se razmeće svojim bogatstvom i koristi ga kao sredstvo koje mu omogućava da se prema drugima odnosi loše.

Ovaj znak sklon je da poštuje druge jer imaju puno novca, velike kuće i otmene automobile ili obrazovanje s elitnog svetskog univerziteta, što ga u nekoj meri čini površnim, piše Večernji.hr.

Zatvoreno za komentare.