Prva stvar koju ugledate otkriva šta vam je najvažnije u ljubavi

Prva stvar koju ugledate otkriva šta vam je najvažnije u ljubavi

Testovima ličnosti možete na brzi i jednostavan način saznati svoja skrivena osećanja. Kada smo kod osećanja, odgovorite iskreno šta prvo vidite a mi ćemo vam reći šta vam je u ljubavi najbitnije.

Lice

Previše razmišljate. Volite da isplanirate sve unapred, svaki obrok i svaku obavezu. Kao da ste isprogramirani. U vezi vam je najbitnija stabilnost i kontrola.

Najbolje se osećate kada vodite druge i sami upravljate svojim životom. Snažan i siguran partner je sve što vam treba, naročito ako uliva dovoljno poverenja da konačno možete da se odmorite od svega.

Ovce

Vi ste osećajna i romantična duša koju je prelako povrediti. Pružate bezgraničnu ljubav iz straha da ćete biti ostavljeni, ili još gore - iznevereni u svakom smislu. Znate da to nije ispravno ali srcu ne možeš da narediš.

U ljubavi vam je najbitnije da vas partner neprestano oduševljava tj. obara s nogu. Želite da budete voljeni svim bićem, da vam pevaju serenade pod prozorom, i ono najbitnije, da vas neko bezgranično voli. Za vas je romantika sve.

Dečak

Vi ste optimistični realista. Znate da vaš prvi dejt može da bude i poslednji sa tom osobom ali opet ne možete da se suzdržite od razmišljanja o budućnosti. Prošli ste mnogo veza, ali i dalje verujete u pravu ljubav.

Najbitniji su vam komunikacija i poverenje. Ne palite se na cveće i emotivne poruke, već isključivo na dela i trud. Priča o osećanjima, dobrim i lošim iskustvima u životu je ključ do vašeg srca.

Kolibe

Vi se plašite prave veze. Sviđa vam se ideja da imate partnera ali samo u teoriji, dok je u stvarnom životu situacija mnogo jezivija. Jednom ste već pobegli iz ozbiljne veze i ne želite da dirate stare rane.

Ne želite da ceo život provedete solo ali vas ideja o zajedničkom životu jako plaši. Najbitniji su vam prijateljski odnosi i fizička intimnost bez ograničenja. Na kraju dana želite da vam partner bude prijatelj sa kojim ćete imati nenormalan i divlji seks.

Zatvoreno za komentare.