Evo kako će izgledati Maza i Lunja u novom Diznijevom rimejku

Evo kako će izgledati Maza i Lunja u novom Diznijevom rimejku

Kompanija Dizni trenutno radi na rimejku animiranog filma Maza i Lunja (Lady and the Tramp) iz 1955. godine, a prve fotke sa snimanja tope srca. Ne samo zato što liče na svoje animirane prethodnike, već i zato što stižu iz prihvatilišta.

Foto: IMDb

Glavne uloge u filmu dobili su koker španijel Roza (Lady) i pas neodređene pasmine Monte (Tramp), koji je prošle godine spasen s ulice i od tada se o njemu brine HALO Animal Rescue u Feniksu.

"On je prijateljski nastrojen, pozdravlja ljude, deli poljupce, voli pažnju, zna da sedne na komandu i lepo hoda na povocu", ispričao je Heder Alen, predsednik i CEO organizacije HALO Animal Rescue. "Monte je mešavina terijera i nečega. On je pravi džukac iz prihvatilišta. I to nije uvreda, to je kompliment. To je ono što ga čini posebno kul. Nije da u prihvatilištu nema rasnih pasa, ali Monte ih zaista sve predtavlja na pravi način. Psi iz prihvatilišta jesu super prijatelji i treba ih usvajati."

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Disney Plus News (@disney.plus.news) дана

Monte je sad na putu da postane omiljeni holivudski pas, a u tome će mu pomoći Džastin Teru, koji će mu pozajmiti glas. Mazi će glas dati Tesa Tompson.

Mnogi detalji još nisu otkriveni, ali se zna da će u ekipi biti i Sem Eliot, Ešli Džensen, Benedikt Vong...

Premijera filma "Maza i Lunja" zakazana je za 12. novembar na streaming platformi Disney+.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели IaMDatfilmBitch (IMDB) (@iamdatfilmbitch) дана