Ako ste u vezi sa Strelcem - poslušajte ove savete! ♐️

Ako ste u vezi sa Strelcem – poslušajte ove savete! ♐️

Ako ste kojim slučajem u vezi sa Strelcem ili ste u braku, verovatno ste i sami po prirodi energična osoba… Ipak, vaš partner je jedan od najzabavnijih, najpametnijih i najglasnijih znakova zodijaka. Ali kako pripitomiti njihovo divlje srce?

Foto: Shutterstock

Pa, tajna se krije samo u jednoj rečenici - nemojte to ni pokušavati. Strelci imaju naviku da žive u svojim telima intenzivnije od drugih znakova zodijaka. Dok su intelektualno zaista ispunjeni, oni svoje podatke obrađuju kinestetski.

Ako želite da zadržite ljubav u vezi ili braku, sve što treba da uradite je da ubrzate svoj puls - idite u zajedničke šetnje, bavite se sportom i uživajte na otvorenom, ali se pazite njihove takmičarske strane – iako vas vole, oni žele da pobede.

Foto: Shutterstock

Par koji putuje zajedno ostaje zajedno, makar u slučaju kada je jedno od njih Strelac. Strelci su po prirodi avanturisti i ništa ih ne oduševljava više od dobrog starog putovanja - oni to gledaju kao vreme koje provodite zajedno, priliku za uživanje u muzici, lokacijama i hrani.

Ako su previše dugo na jednom mestu, Strelčevi postaju nervozni, što utiče na svaki aspekt njihovog života, uključujući brak i veze. Kada su u pokretu, oni su mirni i uživaju u svakom aspektu života.

Foto: Shutterstock

Kao jedan od najduhovitijih znakova zodijaka, Strelac vas može bocnuti u pravom trenutku, kada najmanje očekujete. Iako vole da budu u centru pažnje, Strelčevi vole i partnera u komediji koju stvaraju.

Slobodno odgovorite na njihovo bockanje sarkastičnim komentarima, ali nemojte biti zlokobni i doživećete pravu romansu, piše Mari Kler (Marie Claire).

Zatvoreno za komentare.