Sigurno je se sećate: Ovako danas izgleda Pipi Duga Čarapa

Sigurno je se sećate: Ovako danas izgleda Pipi Duga Čarapa

Pipi Duga Čarapa je idalje mnogima omiljena izmišljena devojčica. Uz nju su odrasle generacije, a mnogi se rado prisećaju njenih avantura.

 Foto: ddl.rs

Ogroman broj serija, knjiga, crtaća i filmova je napravljen o ovoj junakinji i svi smo želeli da budemo bar malko neustrašivi kao ona. Međutim, domaća publika najbolje pamti švedsku seriju koja je očarala gledaoce, a davala se pre više od 50 godina.

Najpoznatija glumica koje je odigrala Pipi je šveđanka Inger Nilson. Inger je gumica i pevačica, a pre 50 godina je očarala i prikovala gledaoce za male ekrane. Ona je odavno naspustila svet glume, sada ima 61 godinu. Međutim, uvek se rado seća uloge koja ju je proslavila.

Inger se sada bavi običnim poslom, naime ona radi kao sekretarica i Stokholmu. Posle Pipi je prihvatila samo nekoliko manjih uloga. Poslednju seriju je snimila u Nemačkoj 2007. godine pod imenom “Der Kommissar und das Meer” 2007. godine. Pojavila se i u filmovima “Gripsholm”, The Here After” i “Black Circle”.

Kada biste je sreli sada ne biste je prepoznali, ali ona nije izgubila svoj prepoznatljiv osmeh i neverovatnu harizmu po kojoj je pamtimo.