Smeh je zagarantovan: Svima omiljeni Mister Bin se vraća u bioskope!

Smeh je zagarantovan: Svima omiljeni Mister Bin se vraća u bioskope!

Bez obzira na to da li ga pamtite kao Mister Bina, Crnu guju, ili jednostavno kao glumca Rouana Etkinsona, verujemo da se sa ljubavlju i nostalgijom sećate njegovih nezaboravnih komičnih trenutaka na bioskopskim i TV ekranima.

Za sve ljubitelje lika i dela Rouana Etkinsona imamo odlične vesti – legendarni komičar se  uskoro ponovo vraća na filmska platna.

Foto: Facebook

Radi se o trećem nastavku britanske hit komedije Džoni Ingliš, u kojoj je Etkinson tumačio glavnu ulogu. Ovaj filmski serijal predstavljen je kao urnebesna i veoma očita parodija na čuvenog britanskog agenta Džejmsa Bonda. Nastavak će biti predstavljen kao Johnny English Strikes Back, ili u našem prevodu - Džoni Ingliš ponovo na zadatku.

Foto: Facebook

Za film je već dostupan i trejler, a čini se da će se novi nastavak ove špijunske akcijske komedije vrteti oko zapleta koji uključuje hakerske napade, otkrivanje identiteta svih britanskih tajnih agenata, nacionalnu krizu i virtualnu realnost. Za potrebe spašavanja svoje domovine prilikom novonastale krize, Džoni će se u ovom filmu pravo iz penzije vratiti u akciju.

Foto: Facebook

Očekuje se da bi film premijerno mogao biti prikazan 20. septembra.

Jeste li i vi među onima koji jedva čekaju da vide šta nam je Etkinson ovoga puta pripremio? Jedno je sigurno – smeh je zagarantovan!

Zatvoreno za komentare.