Snima se nastavak Betmena - Robert Patison ponovo glumi heroja sa plaštom!

Snima se nastavak Betmena – Robert Patison ponovo glumi heroja sa plaštom!

Film “Betmen” sa Robertom Patisonom u naslovnoj ulozi dobiće svoj nastavak, potvrdio je studio Vorner Braders.

Nova priča o maskiranom osvetniku najavljena je na CinemaCon događaju koji se trenutno održava u Las Vegasu, a Met Rivs otkrio je da su mu ponovo povereni scenario i režija.

Premijera poslednjeg “Betmena” bila je početkom marta, a film je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio čak 134 miliona dolara u Sjedinjenim Američkim Državama, što je i dalje najuspešniji početak bioskopskog života nekog filma u 2022. godini, piše CdM.

Do sada je inkasirao 759 miliona dolara i film je sa najboljom zaradom do sada u ovoj godini, piše Variety.

Foto: IMDb

Vorner Bros ove godine je odlučio da svojim ostvarenjima da šansu i u bioskopima, pre nego što ih prikaže na striming servisima, nakon što je tokom cele 2021. simultano prikazivao nove filmove i na HBO Maks.

Plan je da se novi naslovi prikazuju u bioskopima 45 dana, pre nego što budu objavljeni i na striming servisu, a to će biti slučaj i sa filmovima “Elvis” (24. jun), “DC League of Super-Pets” (29. jun), “Creed III” (23. novembar) i “Shazam! Fury of the Gods” (16. decembar).

Met Rivs nam je u svojoj viziji Betmena prikazao njegove početke, kao “najboljeg detektiva na svetu”, dok prati maničnog ubicu Zagonetača (The Riddler, pravog imena Edvard Nešton), kog igra Pol Dejno.

Foto: IMDb

Lik Žene Mačke (Selina Kajl) tumači Zoi Kravic, Endi Serkis je Betmenov batler Alfred Penivort, dok je Kolin Farel ozloglašeni Pingvin (Osvald Koblpot), a takođe je genijalan i Džon Turturo kao šef mafije Karmajn Falkone, a Džefri Rajt tumači ulogu šefa policije Džejmsa Gordona.

Kritici se takođe dopala ova verzija superjunaka, pa film na portalu Rotten Tomatoes beleži odličan skor od 85 procenata, kao i na sajtu IMDb gde ima veoma dobru ocenu (8.1).

Zatvoreno za komentare.