Spektakularan povratak grupe "Pussycat Dolls"! ? ?

Spektakularan povratak grupe „Pussycat Dolls“! ? ?

Pussycat Dolls su se vratile. Atraktivne pevačice i plesačice sa Nikol Šercinger na čelu, nastupile su u finalu emisije “X Factor” u Velikoj Britaniji. Izvele su velike hitove “Buttons,” “When I Grow Up,” “Don’t Cha” kao i novi singl “React”.

Foto: Shutterstock

Nikol Šercinger, Kimberli Vajat, Ešli Roberts, Karmit Bačar i Džesika Suta, pokazale su da im deset godina odsustva sa scene nije problem da se vrate na “teren” i ponovo pokažu šta znaju.

Melodi Tornton neće biti na povratničkoj turneji. Pevačica koja je sa grupom snimila dva albuma, u januaru je izjavila da nikada nije uspela da postane glavni vokal jer su menadžeri tu ulogu stalno dodeljivali Nikol.

Melodi je želela da pokaže svoje pevačko umeće jer je tu najjača i istakla kako nije plesačica i da je vrlo loša u tome. Njoj se nije dopadalo kada je neko oslovi sa “plesačica” jer je pevačica.

Rekla je i kako nije ista osoba danas kao pre deset godina kada je imala 24 i pevala u bendu, a ponovno okupljanje sa koleginicama opisala je kao “noćna mora”. Ostale članice spremaju se za turneju koja će biti organizovana naredne godine u aprilu po Velikoj Britaniji.

Pogledajte stare-nove Pussycat Dolls:

Ostavi komentar