Šta način na koji jedete picu govori o vašoj ličnosti

Šta način na koji jedete picu govori o vašoj ličnosti

Sudeći po Peti Vud, stručnjaku za govor tela i ponašanje sa Ejmori univerziteta, postoje 4 osnovne grupe "proždirača pica" – kao što verovatno možete da zamislite, sve četiri su prilično neobične.

Foto: Pixabay

U koju grupu vi spadate?

Direktan ugriz

Foto: Pixabay

Bez tehnike, bez pribora, samo vi i slasno parče pice. Osobe koje jednostavno pokupe svoje parče pice i odmah kreću da je jedu su perfekcionisti koji misle da je nered isto što i stres. A svi znamo da je nakon ove tehnike broj fleka sveden na minimum.

Nož i viljuška

Foto: Pixabay

Osobe koje koriste pribor kako bi izašle na kraj sa svojim parčetom pice su stabilne, mirne i metodične. I ne samo to, svi koji se koriste ovom metodom su odlični prijatelji i uvek će vam pružiti podršku.

Savijači

Foto: Shutterstock

Osobe koje savijaju svoju krišku pice ne plaše se da uprljaju ruke kako bi završile posao. One nemaju vremena za bacanje, pa verovatno zato svi koji se takmiče u jedenju koriste ovaj metod.

Prvo korica

Foto: Pixabay

Kao što možete da zamislite, ove osobe su prilično neobične. Ako je prva stvar koju na pici napadnete korica, vi ste odvažni, drugačiji i često razmišljate drugačije i kreativnije od drugih. A to vas u očima drugih čini osobom od uticaja koju treba pratiti.

Zatvoreno za komentare.