Stiže im bogatstvo - ova 3 horoskopska znaka će se obogatiti do kraja godine!

Stiže im bogatstvo – ova 3 horoskopska znaka će se obogatiti do kraja godine!

Nakon godišnjih odmora i vraćanja u svakodnevicu, dočekale su nas obaveze, kao i fokus na novac i zaradu. Evo šta zvezde kažu, koje horoskopske znake očekuje prosperitet sa te strane. Ova 3 znaka će se obogatiti do kraja godine!

Foto: Shutterstock

Oni će se obogatiti do kraja godine:

Škorpije

Iako su im trenutne novčane prilike nestabilne, to će se uskoro promeniti. Idući meseci donose poboljšanje materijalne situacije, a posebno će im sretan biti mesec novembar, kada će se i sami iznenaditi koliko dobro zarađuju.

Osim moguće povišice ili pronalaska dodatnog posla, naglašena je mogućnost manje zarade kroz igre na sreću, dok će neki unovčiti hobi ili talenat.

Vodolije

Nadolazeće razdoblje Vodolijama donosi povoljne prilike, a najsretniji će im biti oktobar i decembar. Ako budu hrabri i odvažni, ali ipak dovoljno staloženi da izbegavaju nepotrebne rizike, uspeh neće izostati.

Mnogima se smeši povećanje plate, dok će neki pronaći novi, bolje plaćeni posao. Iako će sjajno zarađivati, treba odoleti porivu da se sve odmah potroši na zabavu i užitke.

Ribe

Kad Jupiter u novembru ponovno uđe u njihov znak, to označava razdoblje velike sreće. Savetuje im se da budu hrabri i ne boje se izazova.

Ako prebrode strahove i izađu iz svoje komforne zone, to će im se isplatiti, a nagrada će biti veća nego što zamišljaju. Novi poduhvati i investicije biće obeleženi uspehom, a jedini uslov je da iza njih stoji dovoljno promišljanja, piše City Magazine.

Zatvoreno za komentare.