Stiže im emotivni raj - ova 4 znaka na jesen očekuje sudbinska ljubav

Stiže im emotivni raj – ova 4 znaka na jesen očekuje sudbinska ljubav

Horoskop ističe da će na jesen neki znakovi Zodijaka imati buran romantičan život, pun emocija, strasti i lepe energije. Ova 4 znaka na jesen očekuje sudbinska ljubav!

Foto: Shutterstock

Oni koji su leto proveli sami, tokom jeseni imaju šansu da se zaljube i upoznaju osobu sa kojom će želeti da se upuste u romantičnu bajku.

Astrolozi ističu da će sudbinska ljubav zadesiti ova 4 horoskopska znaka na jesen:

Vaga

Prekretnica će doći početkom septembra. Možda će Vaga prekinuti vezu koja im je donela samo probleme i razočaranja. Vreme je da se oslobodite tokisčnih emotivnih obrazaca. 

Međutim, neće dugo biti same - na jesen će se u njihovim srcima pojaviti nova iskra ljubavi, piše Žena.blic.

Škorpija

Škorpije će nekoga sresti na zabavi ili proslavi. Moguće je da se već na prvi pogled pojave osećanja. Ovo je neko koga možete prepoznati u masi, neko ko će vam ukrati srce nakon prvog razgovora. Prepustite se ljubavi.

Lav

Lavovi bi trebalo da prestanu da vide u svakome koga sretnu predmet obožavanja. Zvezde vam savetuju da se opustite i krenete u more ljubavi, a sama sudbina će vam dati pravu osobu. 

Ovo nije daleko, samo verujte da će se vaš susret dogoditi.

Ribe

Ribe će imati novi pogled na ljude iz okruženja, kao i drugačiju perspektivu kada je reč o ljubavi. Moguće je da ćete sklopiti romansu sa prijateljem ili osobom koju poznajete iz prošlosti.

Otkrićete novo lice ove osobe, imaćete osećaj kao da je godinama pored vas neko pravi, a vi tek sada to otkrivate. Oslobodite se strahova, ispunite želju svojim emocijama.

Zatvoreno za komentare.