Stvari koje žene rade u filmovima - a zapravo su totalno nerealne

Stvari koje žene rade u filmovima – a zapravo su totalno nerealne

U filmovima često zna da se izgubi dodir s realnošću, pogotovo kada je reč o prikazivanju ženskih likova. Ovo su stvari koje žene rade u filmovima koje su totalno nerealne.

Foto: IMDb

Glumice od 35 godina koje glume majke glumicama od 25 godina, nerealna ulepšavanja, mršavice koje glume "deblje" likove samo su neki od primera. Bored Panda je prikupila primere koje su žene navele na društvenim mrežama, a verovatno ste ih kroz godine uočili i vi...

"25-godišnje glumice glume srednjoškolke, a 35-godišnje glumice glume njihove majke."

"Mrzim kada se 'ružna' osoba preobrazi u 15 minuta i odjednom je najlepša osoba u filmu. To me čini bednom jer verovatno postoji neko ko stvarno misli da se nečiji kompletan izgled može promeniti u 15 minuta."

"Žene koji žive u ogromnim i prelepim stanovima, a rade kao novinarke ili vlasnice malih prodavnica koje propadaju."

Foto: IMDb

"Najveći je klišej da velika većina žena spava u donjem vešu ili nekim seksi spavaćicama. Stvarnost je da spavamo u prevelikim majicama i helankama koje su prestare i previše pocepane da ih nosimo van kuće."

"Kako 'debele' žene nisu debele. Bridžet Džons? Nije debela. Natali iz "Ustvari ljubav"? Nije debela."

"Žene u filmovima uvek su 'kul' samo zato što nisu 'poput drugih devojaka'. To se prikazuje tako da one jedu pileća krilca, uživaju u sportu ili igraju videoigrice. Ali sve te stvari rade ful našminkane i u dizajnerskoj odeći."

"Prestanite devojke u srednjim školama da prikazkujete kao modele sa savršenom kožom i u prelepoj odeći. Stavite nekog s aparatićem, pa niko u srednjoj školi nije izgledao tako idealno!"

Foto: IMDb

"Žene u filmovima stalno nose seksi komplete donjeg rublja."

"U filmovima koji se odvijaju u postapokaliptičnom okruženju žene nekako još uvek imaju obrijane pazuhe/noge, savršeno počupane obrve, savršenu kožu i ponekad još uvek nose šminku! Čak i kad bi imale vremena/zalihe za brijanje/šminkanje, prilično sam sigurna da ne bi mislile o tome dok se bore za život."

"Žene se za život bore trčeći u štiklama. A u stvarnosti te noge zabole nakon sat vremena u njima."

"Orgazam nakon dve sekunde seksa. Nema predigre, nema ni kondoma, nema ničega... Baš realno..."