Svaki horoskopski znak ima 3 sudbinske karte: Pogledajte šta vaše najavljuju za jul

Svaki horoskopski znak ima 3 sudbinske karte: Pogledajte šta vaše najavljuju za jul

Svaki horoskopski znak izvukao je po tri karte za čitanje sudbine - otkrijte šta vam najavljuju po pitanju ljubavi, posla i zdravlja u julu.

Ovan (Tuga - veselje - gubitak)

Photo: Pixabay

Ljubav

Ne zanemarujte partnera i ne stavljajte poslovne obaveze na prvo mesto. Koliko god da ćete biti zauzeti drugim stvarima, potrebno je da nađete dovoljno vremena i za voljenu osobu. U suprotnom – očekujte pridike, kritiku i naravno – rasprave.

Neki najlepši i najopušteniji momenti će biti tokom druge dekade jula – ovo je pravi trenutak da odete zajedno na letovanje.

Slobodni Ovnovi će biti u nekom malom zastoju početkom meseca i nećete biti baš u elementu, ali je zato ostatak jula izuzetan i za aktivan društveni život ali i za dogodovštine sa suprotnim polom. Naglašene avanture i "opušteni" odnosi.

Posao

I niste u nekom radnom raspoloženju početkom jula. Malo vam je svega preko glave i neophodan vam je odmor, pa ćete sve ono što je potrebno obavljati dosta sporije nego inače.

Sredinom meseca slede vam zanimljivi kontakti koji vas mogu uvesti u nove poslovne priče, nove saradnje. Malo povedite računa o komunikaciji sa kolegama, jer postoji tenzija na radnom mestu. Finansije – prilično nestabilne.

Zdravlje

Ovnovima životne navike mogu praviti problem – terate sebe do krajnjih granica, ne spavate dovoljno, a verovatno je i ishrana neadekvatna. Stariji – problemi sa urinarnim traktom i krvnim sudovima.

Bik (Lopov- iznenadna sreća - sveštenik)

Photo: Pexels

Ljubav

Mogu neke sumnje povremeno "blicati" i kod vas i kod partnera, a ta obostrana nesigurnost itekako može dovoditi do ne toliko prijatnih situacija.

Nije potrebno mnogo da bi se strasti smirile – najbolje je da napravite neku promenu u odnosu – da odete zajedno na letovanje ili da učestvujete u nekim zabavnm aktivnostima. Šta god – samo da razveje te magle i vrati vas jedno drugom.

Ukoliko ste slobodni, drugi deo meseca može doneti nešto što bi najpre mogli nazvati – sudbinskim susretom. No, pre ovog "princa" ili "princeze", ponudiće vam se i poneka žaba da je poljubite….preskočite, sačekajte...

Posao

Ljudi će vas nervirati, ali ne brinite – nerviraćete i vi njih. U prvoj polovini meseca povremeno nećete znati ni da li ste pošli ili ste došli, jer će obim obaveza biti toliki da ćete često "gubiti glavu".

Opterećivaće vas i nerešene situacije, ali i potezi konkurencije.

No, klima se polako menja u drugom delu jula kada ulazite u period bitnih poslovnih dešavanja koja će verovatno krenuti potpuno neočekivano, a vode vas ka vrlo solidnim dogovorima, rezultatima ili saradnjama. Novac – šareno, dolazi i odlazi.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, sa alergijama, osetljivost na vreme – sve to čeka starije pripadnike ovog znaka. Kod mlađih – teško se borite sa stresom.

Blizanci (Ljubomora - Iznenadna sreća - neprilika)

Photo: shutterstock

Ljubav

Vi i partner većim delom jula kao rogovi u vreći. Kao da će sve moguće i nemoguće izaći na dnevni red. Mogu ovde pasti i optužbe o neverstvu, ali uglavnom će vam biti dovoljne redovne, dnevne aktivnosti da izazovu raspravu i tenziju u odnosu.

Naravno, rešenje je da menjate nešto. Ne morate menjati partnera (mada, ako je to jedina opcija, onda i to dolazi u obzir), ali bi bilo dobro da promenite način komunikacije, stavove…

Krenite od sebe sa promenama, pa će se partner pridružiti…valjda. Što se slobodnih tiče, eto vama nekih bura, nekih avantura i uživancije. Prava ljubav, stabilna – neki drugi put...

Posao

Koliko će jul biti uspešan zavisiće umnogome i od vaše sposobnosti da se prilagodite i okolnostima i ljudima koji neće biti baš uvek na vašoj strani. Ako ne želite da ceo mesec budete sa kolegama na "ratnoj nozi" pripremite se da povremeno i popustite.

Obaveza koliko god vam duša hoće, kašnjenja, pa i po koje kritike od strane nadređenih, naročito pred kraj meseca. Radićete i naradićete se, za sve pare.

Zdravlje

Sami sebi možete biti neprijatelj tokom jula, jer kao da ni malo nećete voditi računa. Neredovna ishrana, premalo odmora, mnogo nerviranja.

Rak (Oficir - udovac - veselje)

Photo: Pixabay

Ljubav

Nešto hladniji odnosi sa partnerom u prvom delu meseca, ali ovo ne mora biti zbog problema u odnosu, već i zbog manjka vremena i zauzetosti obe strane.

U drugom delu jula prikazani ste znatno bolje, a moguće je da ćete u tom periodu i otići na zajedničko letovanje jer se vidi opuštenost i jedna dobra i pozitivna atmosfera između vas.

Slobodni Rakovi su u prvom delu jula malo okrenuti poslu, malo kontaktima sa nekim bivšim ljubavima – sve u svemu – ništa naročito niti posebno podsticajno. Treća dekada meseca donosi vam bolju energiju, zabavu, više provoda, pa i po koju slatku letnju avanturu.

Posao

Vrlo ozbiljno ćete se baciti na posao tokom prve dve dekade meseca. Ne vidite ništa drugo, samo vas zanimaju rezultati, samo vas interesuje da sve svoje obaveze privedete kraju na vreme.

Mnogima od vas će ovaj tempo čak i odgovarati, jer će se osetiti cenjeno i poštovano od strane saradnika i nadređenih. Poslednja dekada jula je rasterećenija, na poslu je opuštena atmosfera. Novac – solidno, manje troškova.

Zdravlje

Kod mlađih dosta dobra energija. Stariji Rakovi bi ipak trebali da obrate pažnju na kičmu, ali i na ostale hronične tegobe.

Lav (Ljubavnica - venčanje - bolest)

Photo: Pixabay

Ljubav

Izgleda da u emotivnim vezama i brakovima tokom jula ne bi trebalo da bude nekih posebnih problema. Uglavnom standardno – red lepog, red manje lepog… Osim ako ste jedan od onih Lavova koji povremeno voli da švrljne sa strane.

Ako je to slučaj – vodite računa i to dobro, jer prisustvo "treće osobe" može debelo da ugrozi odnos sa partnerom. Slobodnima je ceo mesec više nego pogodan za ljubavisanje i uživanciju.

Da li hoćete nešto ozbiljno ili želite samo avanturu – to je već na vama. Okolnosti će se pobrinuti da vam izađu u susret i ispune želje. Vaše je samo da uživate.

Posao

Pa, izgleda da ćete dosta dobro proći i u poslovnom segmentu tokom ovog meseca. Vaše su pozicije vrlo stabilne, a neki od vas će tokom druge dekade jula uspeti i da ih dodatno ojačaju.

U tom periodu vam stoje i nove saradnje, i to dosta isplative, a ukoliko ste nezaposleni – baš ovi dani mogu vam doneti dobar posao sa solidnom zaradom. U finansijama ćete imati sreće – novac dolazi iz više izvora.

Zdravlje

Bili stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka – potrebno vam je više kretanja, fizičkih aktivnosti. Starijima je treća dekada jula malo problematična. Tegobe vezane za kičmu, hormone, urinarni trakt.

Devica (Misao - smrt - neprijatelj)

Photo: Pixabay

Ljubav

Kod zauzetih Devica – odnos sa partnerom je na vrlo klimavim nožicama tokom većeg dela jula. I vi i partner ćete morati da naučite da povremeno prećutite neke primedbe i da više radite na kompromisnim rešenjima.

Potrudite se da između vas dvoje ne bude tajni, jer baš one mogu potkopati temelje vaše veze. Ukoliko ste slobodni, ono što je najnaglašenije jeste mogućnost ulaska u emotivnu priču sa osobom sa kojom postoji solidna razlika u godinama.

Ovo je za vas karmički mesec, osobe koje vam se pojavljuju doneće vam veliku strast i emociju, ali i bure i oluje u duši.

Posao

Organizujte se koliko možete početkom meseca, jer će vam bistar um i skoncentrisanost itekako biti potrebni. Trudite se da svoje obaveze završavate na vreme, koliko god to bilo u vašoj moći, jer će vam sve ono što "preskočite" ili zanemarite kasnije napraviti problem.

Odnos sa saradnicima je dosta napet, a postojaće tenzija i sa nadređenima. Po pitanju novca – zahtevan mesec je pred vama.

Zdravlje

Lako se trošite, i mentalno i fizički. Potrebno vam je rasterećenje i ako ovog meseca ne idete na odmor – pronađite ga u većoj fizičkoj aktivnosti.

Vaga (Nesreća - gubitak - neprilika)

Photo: shutterstock

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima – vrlo šareno i promenljivo tokom jula. Čas će strasti biti na vrhuncu, čas će vas obuzimati sumnje i ljubomore, čas će rasprave i tenzija biti prisutne. Kao da ne možete da ove dane provedete u miru i spokoju.

Veliki usponi i padovi su svakako evidentni, a vaše je da pokušate da ovih prvih bude više. Ukoliko ste slobodni, sigurno je da vam neće biti dosadno.

Makar dve osobe bi trebale da se vrte oko vas, pokušavajući da vas osvoje. I vi ćete biti pod jakim strastima, vodićete se hemijom pa je sigurno da će morati da "padne" i po koja letnja avantura. Prava, stabilna ljubav – ne.

Posao

Neuobičajeno aktivan i mnoštvom poslova ispunjen mesec je pred vama. Ukoliko ste se nadali da ćete se malo odmoriti i rasteretiti – taj film gledati nećete. Akcija kreće već u prvim danima jula i tempo se neće smanjiti sve do kraja ovog perioda.

Biće aktuelne velike promene, reorganizacija na poslu, ali će biti aktuelna i konkurencija i povremeno napeti odnosi sa kolegama. Novac – čas dolazi, čas odlazi.

Zdravlje

Pa, sigurno je da će vas ovaj mesec u potpunosti "iscediti". Trudite se da punite baterije – da se više odmarate, hranite zdravo, bavite rekreacijom.

Škorpija (Kuća - dete - ljubavnica)

Photo: Pexels

Ljubav

Samo je prva dekada jula pomalo čudna – u emotivnim vezama i brakovima kod Škorpija može se manifestovati kroz neku hladnoću ili distanciranost između partnera.

No, to se brzo prevazilazi, jer je evidentno da je ostatak meseca izuzetno povoljan za zajedništvo, za jačanje emocija, a kod nekih – i za prinove, možda i po koji razlog za slavlje.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – ka vama hrli nova emocija. Nova ljubav koja bi mogla da bude "ona prava". Čekajte na nju od početka druge dekade meseca, jer ovo je nešto što ima sudbinske elemente i što će vas dugo pratiti u životu…

Posao

U poslu – mnogo truda, ali zato i dosta dobrih rezultata, pogotovo po pitanju finansija što je vama trenutno najbitnije. Bićete vrlo fokusirani na posao i obaveze, ali u prvoj dekadi jula nećete uspevati da sve postignete na vreme.

U tim danima očekujte pojačano iscrpljivanje, možda čak i "nošenje" posla kući. Ostatak meseca je dobar za poslovne saradnje, za nove projekte… I naravno – za zaradu.

Zdravlje

Starije Škorpije mogu patiti od hroničnih tegoba u prvoj dekadi jula. Ostatak perioda donosi pozitivniju energiju i sigurno je da ćete se osećati dobro.

Strelac (Ljubomora - nada - venčanje)

Photo: Unsplash

Ljubav

Negativna energija i loša osećanja provlačiće se kroz odnos sa partnerom tokom prve dekade meseca. Potrudite se da u ovom periodu prevaziđete nesuglasice i više se okrenete jedno drugom.

Ostatak meseca je povoljniji, pogotovo ako idete na letovanje, gde ćete moći oboje da se opustite i zaboravite na probleme. Slobodni Strelčevi neka preskoče prvu polovinu meseca, osim ako žele avanturu i neke neobavezne odnose.

Tek drugi deo jula, tačnije treća dekada – može doneti ozbiljnu emotivnu priču i ulazak u skladnu vezu. Ovo može biti osoba koju upoznajete preko posla ili na godišnjem odmoru.

Posao

Nećete baš biti zadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu tokom prvog dela jula. Mali pomaci, a problema i nesigurnosti mnogo.

Sredinom meseca otvara vam se mogućnost saradnje sa stranom firmom ili odlazak na put u inostranstvo koji bi mogao pokrenuti dešavanja.

Strelčevi bi pred kraj meseca trebali da ostvare jedan značajan poslovni projekat. Po pitanju finansija – polako poboljšanje.

Zdravlje

Starijima bi promenljivo vreme moglo prilično smetati. Naglašene tegobe sa krvnim sudovima. Mlađi – urinarni trakt, alergije, potreba za rekreacijom.

Jarac (Neiskrenost - kuća- udovica)

Photo: Pexels

Ljubav

Bilo bi dobro da tokom jula poradite na odnosu sa voljenom osobom…Ukoliko, naravno – imate nameru da ostanete zajedno.

U vašu vezu se uvukla neka distanca, ne trudite se jedno oko drugog…a moguće je da i iskrenost i poverenje baš i nisu na nekom nivou….Pokušajte da ponovo probudite zaspale emocije i strast – preokrenite situaciju na bolje, dok još to možete…

Ukoliko ste slobodni, dve opcije se najviše ističu – prva je jak kontakt sa nekim iz prošlosti, a druga – veza sa osobom sa kojom imate razliku u godinama. Itekako je moguće da neka od ove dve opcije bude sa zauzetom osobom.

Posao

Nesigurnost se uvlači u vas početkom jula. Ipak, koliko god bili zabrinuti, nemate pravog razloga za strah. Vaše su pozicije sigurne, iako niste baš zadovoljni njima. Na žalost, ne vide se neke značajne promene, tako da u tom smislu jul neće doneti poboljšanja.

Doneće vam mnogo obaveza, onih svakodnevnih, dosadnih, koje već obavljate i znate napamet. Po pitanju finansija – ako ništa drugo, stabilni ste.

Zdravlje

Starijima – urinarni trakt, kičma, hormoni, aktiviranje hroničnih tegoba. Što se mlađih Jarčeva tiče – nesanica, stres, meteoropatske reakcije.

Vodolija (Sreća - iznenadna sreća - neprilika)

Photo: shutterstock

Ljubav

Zauzete Vodolije neka pametno iskoriste energiju koju im nudi ovaj mesec.

Umesto da se trošite na povremene burne rasprave sa voljenom osobom, radije ovo okrenite u korist vaše veze – imate sada dovoljno i volje i sposobnosti da napravite velike, pozitivne promene i unesete dah živosti i strasti.

Ukoliko ste slobodni, osećate se odlično, bolje nego u nekom dužem vremenskom periodu. Ovaj period iskoristite prvenstveno za dobar provod i uživanje u svim životnim zadovoljstvima, jer vam se to i pruža.

Ne razmišljajte o tome da li će nešto trajati ili ne – prepustite se i maksimalno iskoristite jul!

Posao

Iako se poslovno ovaj mesec prikazuje kao finansijski vrlo zadovoljavajuć i sa novim poslovnim šansama koje vam se otvaraju, ipak to ne znači da će biti lagan. Naprotiv – stoji vam izuzetno jak tempo obaveza, mnogo posla, mnogo promena i sređivanja situacija u hodu.

Takođe, odnos sa onima sa kojima radite povremeno će prštati od nervoze – gledajte da rasprave sa kolegama smirujete, a ne potpirujete!

Zdravlje

Što više boravka na svežem vazduhu i pravilne ishrane. Takođe – ne ulažite svoju energiju samo u obaveze, već i u poboljšanje svojih životnih navika.

Ribe (Iznenadna sreća - kuća - ljubavnik)

Photo: shutterstock

Ljubav

Red mira, red nemira u vašim vezama i brakovima. U jednom trenutku je vaš odnos statičan, distanciran….već u sledećem sve puca i od strasti i od živosti….ali i od sukoba i rasprava.

Smirićete se oboje, tamo negde tokom treće dekade kada će u vašem odnosu preovladati dobra energija i želja da se emocije ipak nađu na prvom mestu….

Slobodne Ribe ulaze u jul u prilično teškom raspoloženju – usamljenost vas pritiska, nezadovoljni ste.

Od ulaska u drugu dekadu meseca vaš status se može promeniti jer vam se od tada otvara period neočekivanih dešavanja i ulaska novih osoba u vaš život.

Posao

Obaveze, obaveze, svaki dan jedno te isto. Isti ljudi, ista dešavanja a ne vidite nikakve naznake pozitivnih promena. Polako, i one će doći na dnevni red, ali tamo negde od polovine jula.

Odnos sa kolegama neće baš biti sjajan i uglavnom će vam donositi nerviranje, ali ćete se truditi da posao ne trpi zbog toga. Po pitanju finansija očekuje vas mesec sa usponima i padovima. Stabilizacija dolazi krajem jula.

Zdravlje

Kako god okrenuli – od sebe pobeći ne možete. Dosta toga vas opterećuje i donosi vam stres, a vi kao da se ni ne trudite da ovo regulišete. Kod starijih – hormonske tegobe, meteoropatske reakcije.

Zatvoreno za komentare.