Svaki metalni novčić koji pronađete ima značenje

Svaki metalni novčić koji pronađete ima značenje

Kao male su nas učili da je pronalazak novčića na ulici čista sreća i da ima veze sa duhovnošću. Navodno, to znači da ćete biti cenjeni među ljudima na zemlji, ali i u duhovnom svetu. To je jedan od načina na koji anđeli i duše komuniciraju sa nama i to može biti poruka od nekog nama bliskog ko je preminuo da nas voli i poručuje da je tu i da brine o nama.

Kinezi, na primer, smatraju da je pronalazak novca znak dobre sreće i to se verovanje proširilo celim svetom, zbog čega pronađene kovanice mnogi čuvaju kao talismane.

Dobro obratite pažnju na ono o čemu ste mislili kad ste pronašli kovanicu, jer broj na njoj može biti odgovor na vaše misli.

Kovanica sa brojem 1 je znak novog početka, svežih ideja i nagoveštava uspeh, velika postignuća i napredak. Ovakvim novčićem anđeli i duše vam poručuju da vam predstoji veliki uspeh i da ostanete pozitivni.

Kovanica sa brojem 2 vam poručuje da se posvetite razmeni sa drugima, partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ona je jedinstvo mraka i tame, jina i janga.

Kovanica sa brojem 5 ukazuje da vam predstoji biološki i duhovni razvoj. Ovaj broj je simbol svemira, savršenstva i simbol božanske moći. Prema kineskom verovanju, ovaj broj je srećan, jer ukazuje na pet najvažnijih blagoslova: bogatstvo, sreću, dugovečnost, zdravlje i napredak.

Broj 10 na novčiću predstavlja buđenje i znak je da morate da obratite pažnju na neke stvari i verujete svojim instinktima u vezi s nekom bitnom odlukom. Imate dobru podršku duhovnog sveta i sve će se rešiti kako treba.

Broj 20 na kovanicama poručuje da vam predstoji period pojačane osetljivosti i strasti. On sadrži nulu i pojačava vibraciju broja 2 pa se smatra brojem snage, intuicije i visokih ideala.

Ako ste se osećali usamljeno kada ste pronašli kovanicu, to vam je poruka duhovnog sveta da niste sami. Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu.

Ako vas brinu finansijski problemi, pronađeni novčić je znak da će se sve rešiti i da vam osobe iz duhovnog sveta koje vas vole, šalju pomoć. Verovali u ovo ili ne, zapravo i nije bitno, u svakom slučaju, sjajan je način da se zabavite ukoliko pronađete kovanicu. Sačuvajte je kao talisman ili bacite iza leđa za sreću, sasvim je svejedno.

Zatvoreno za komentare.