Teško ih naterati na "ludi kamen" - Ova 3 horoskopska znaka se retko odlučuju na brak

Teško ih naterati na „ludi kamen“ – Ova 3 horoskopska znaka se retko odlučuju na brak

Muškarci, bar po pitanju braka, jako su komplikovani, a ako su rođeni u nekom od ova tri horoskopska znaka, teško da će ikad odlučiti stanu na ludi kamen.

Foto: Shutterstock

Pripadnici ova tri horoskopska znaka najčešće nose titulu večitog neženje. Brak nije nešto čemu teže i njima je nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom.

Blizanci

Muškarcima rođenim u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza.

Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je da sebe zamisle u vezi s jednom ženom do kraja života, a može ih smiriti samo partnerka koja ih intelektualno stimuliše. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Strelac

Strelčevi su slobodni ljudi koji vole da rade šta im je volja i brak kao zajednica u kojoj je važan kompromis nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo i generalnu ljubav, a ne porodični život.

Vole da svoje izabranice obasipaju poklonima, nežnošću i emocijama, ali brak kao sledeći korak koji se podrazumeva u vezi nije za njih, piše Index.hr.

Vodolija

Muškarci rođeni u ovom znaku vole svoju slobodu i nezavisnost. Ljubav i fizički odnosi su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i neograničenim životom sprečava duboku intimnost u ljubavnim odnosima.

Šarmantan je i obožava pripadnice lepšeg pola pa u životu obično ima mnogo veza, ali obično nijednu ne kruniše brakom.

Zatvoreno za komentare.