Top 5 filmskih nastavaka koje jedva čekamo da odgledamo

Top 5 filmskih nastavaka koje jedva čekamo da odgledamo

Nekih likova i priča se jednostavno ne možemo zasititi.

Plavuša s Harvarda 3

Početkom juna ove godine, glumica Riz Viterspun svojom objavom na Instagramu je potvrdila da će se snimati treći nastavak ove simpatične komedije.

Prvi deo je došao u bioskope davne 2001. godine, dok je drugi izašao dve godine posle.

Priča je o devojci Eli Vuds koja obožava ružičastu boju i svog psa Bruza. Nakon što je dečko ostavi, ona upisuje pravo ne bi li ga vratila. Dolazi do preobrata gde ona postaje najbolja studentkinja i pronalazi nove najbolje prijatelje.

U drugom nastavu dolazi u Vašington da se bori za prava životinja, a ujedno i planira svoje venčanje. Mi smo nestrpljivi da vidimo o čemu će se raditi u trećem delu. 

Nemoguća misija: Razilaženje

Film koji će u našim bioskopima imati naslov ''Nemoguća misija: Razilaženje'' dolazi 2. avgusta. Tom Kruz je šesti put utelovio lik Itan Hanta, a kao i u prijašnjim nastavcima većinu vratolomija izvodi sam, retko kad uz pomoć kaskadera.

Za ovaj nastavak se šuška da će biti najbolji dosad, a napetih situacija sigurno neće nedostajati. Reditelj i scenarista Kristofer Makari je izjavio da može obećati da će ovo biti drugačiji Itan Hant. Zanima nas!

Zaleđeno kraljevstvo 2

Animirani film iz 2013. godine originalnog naslova ''Frozen'' dobiće svoj nastavak krajem 2019. godine.

Da se snima nastavak potvrdile su glumice Kristen Bel koja pozamljuje glas Ani i Ajdina Menzel koja je svoj glas dala Elsi.

Priča o hrabroj i neustrašivoj princezi Ani koja kreće na opasno putovanje s prodavačem leda, njegovim odanim ljubimcem i naivnim sneškom Olafom kako bi pronašla svoju sestru Elsu.

Elsa je otuđena, a njene ledene moći nehotice zarobljuju kraljevstvo u večnu zimu. Ne sumnjamo kako će i nastavak biti čaroban. 

Džoni Ingliš 3

Film o simpatičnom i pomalo smušenom agentu nasmejaće nas i po treći put. Rouan Atkinson koji nam je svima dobro poznat po ulozi Mr. Bina  utelovljuje glavnog lika u filmu koji će ovog puta imati naslov ''Džoni Ingliš: Ponovno na zadatku'', a u bioskope dolazi 20. septembra.

U ovom nastavku Džoni, koji sad podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera u redovima britanske tajne službe. Osim s traženjem hakera, Džoni će se morati suočiti s digitalnim svetom današnjice. I ovaj put verujemo da ćemo se nasmejati zgodama i nezgodama ovog junaka. 

Čarlijevi anđeli

Ovaj film je nastavak serije Čarlijevi anđeli iz 1970-ih, a onda i dva filma  ''Čarlijevi anđeli'' iz 2000. godine  i ''Čarlijevi anđeli: Punom brzinom'' iz 2013. godine u kojima su glumile Kameron Dijaz, Lusi Lu i Dru Barimor.

Nedavno je potvrđeno snimanje te su objavljena imena glavnih glumica. Film će se početi prikazivati u lipnju 2019. godine, a glumiće Kristen Stjuart, Lupita Njongo i Naomi Skot. Rediteljka i producentkinja će biti glumica Elizabet Benks.

Jako nas zanima kako će izgledati ovaj nastavak i jedva čekamo ponovo čuti poznatu rečenicu: ''Dobro jutro, anđeli!''

Uz filmove koje smo mi izabrali kao naših top 5, u bioskope u idućoj i narednim godinama stiže još puno nastavaka. Tako ćemo gledati animirane filmove ''Kako izdresirati zmaja 3'', ''Tajni život kućnih ljubimaca 2'' i brojne druge.

A od ostalih filmova na popisu su se našli i ''Ono 2'', ''Spajderman: Daleko od kuće'', ''Top Gan 2'', ''Godzila'', ''Terminator 6'' i ostali. Sve u svemu sledi nam puno toga što jedva čekamo pogledati.

Zatvoreno za komentare.