Tvorac "Simpsonovih" objavio trejler za novu seriju i jedva čekamo da izađu prve epizode!

Tvorac „Simpsonovih“ objavio trejler za novu seriju i jedva čekamo da izađu prve epizode!

Skoro dve decenije posle svog osvrta na naučnu fantastiku kroz seriju "Futurama" i skoro tri od početaka njegove verzije porodičnog sitkoma "Simpsonovi", kultni autor Met Grening odlučio je da još jednom udari šamar najaktuelnijem žanru.

Photo: wikipedia

Naravno, izbor je pao na epsku fantastiku. I naravno, u trejleru imamo scenu u kojoj jedan od Greningovih likova slučajno na sopstvenom venčanju nabija glavu na nešto što nepogrešivo podseća na gvozdeni tron iz "Igre prestola".

Photo: wikipedia

"Disenchantment" je naziv novog animiranog serijala, u kojem Grening ostaje veran old school animaciji i likovima sa isturenim gornjim vilicama. Njegova nova heroina je Bin, odmetnuta princeza koja ima problem sa alkoholom i dva neobična pratioca – dobroćudnog vilenjaka Elfa i ličnog demona Lusija.

Najavljeno je 20 epizoda koje će govoriti o njihovim dogodovštinama u zemlji nazvanoj Drimlend.

Photo: youtube/printscreen

Scena sa pomenutim kvazi prestolom samo je jedna od onih na koje će se svi fanovi "Simpsonovih" i "Futurame" iskreno nasmejati, prepoznajući u njima novu inkarnaciju čoveka čiji humor već tri decenije opstaje na samom vrhu.

Tu su i situacije u kojima princeza slučajno zameni pet shop za klanicu, inspirativni citat njenog vilenjaka ga pošalje niz vodopad, a njen demon izražava želju za iskorenjivanjem svih bolesti čovečanstva kako bi ih zamenio gorim.

Dobro došli u Drimlend.

Zatvoreno za komentare.