"Umetnica ne nosi belo" - kako će izgledati Konstraktin nastup u Torinu?

„Umetnica ne nosi belo“ – kako će izgledati Konstraktin nastup u Torinu?

Za nešto manje od deset dana, Ana Đurić će se predstaviti na sceni "Evrosonga" sa pesmom "In corpore sano". Evo kako će izgledati Konstraktin nastup u Italiji!

Foto: YouTube/printscreen

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije 2022" samo što nije počelo, odbrojava se sitno, a uzbuđenje svakako raste. Ove godine, Ana Đurić Konstrakta će predstavljati Srbiju s pesmom "In corpore sano", piše 24sedam.

Otkako je dobila tu "titulu" - svakodnevno se piše i priča o njoj, a pošto je na kanalu prestižnog šoua osvanula akustik verzija, tek se podigla velika prašina.

Spot za numeru, naime, prikazuje pevačicu za bogatom trpezom i ne u belom. Konstraktin nastup se u potpunosti razlikuje od njenih dosadašnjih, pa su se mnogi zapitali - da li će se možda tako pojaviti na sceni u Torinu?

Umesto lavora i pranja ruku, peškira, umetnica je za stolom punim voća, vina... Sve je šareno. Konstrakta je na ovaj način iznova pobrala sve simpatije publike.

"Tajna večera? Genijlan potez!", "Svaki put očekujem neko novo iznenađenje! Sa ovim kreativnim ljudima za očekivati", "Srbijo, 12 poena od Grčke, volimo vas", "Kad pomisliš da ne može bolje, a ono može, može, može" samo su neki od komentara kraj ovog, jednog od najnovijih snimaka na zvaničnom Jutjubu "Evrovizije".

Zatvoreno za komentare.