Uran je ušao u Bika i više ništa neće biti kao pre: Zemlja ubrzava, sledi doba velikih promena!

Ulazak Urana u Bika desio se juče, a planeta ostaje u ovom znaku sve do 26. maja 2026. godine. Imaće privremeni i kraći povratak u Ovna, od 6. novembra 2018. do 6. marta 2019, a onda sve do 2026. Zemlja „ubrzava“.

 Photo: Pixabay

Ubrzani rast

Bik je prolećni znak, predstavlja sredinu proleća i prirodu koja je maksimalno produktivna, a Uran u Biku izaziva ubrzani rast novog na planeti Zemlji.

Bik upravlja imovinom, bankarstvom i finansijama, dok je Uran planeta revolucionarnih događaja i iznenađenja.

Nekada, u davnoj prošlosti, kada nije postojao novac, onda su krave, bikovi i plodovi zemlje služili kao sredstvo poravnanja i plaćanja, što je u simbolici ovog znaka.

 Photo: Pixabay

Možda će nas Uran u Biku pitati: „Koliko ste zavisni od materijalnih vrednosti i novca? Osećam da tu nešto nije kako treba, pa dolazim da iznenadim i promenim.“

Velike ekonomske promene

Vratićemo se malo u istoriju. Uran je prethodno bio u Biku od 1934. do 1942.godine.

To je bio period početka Drugog svetskog rata, ali je i uništeno jedno valutno tržište, dok principi svetskog monetarnog sistema nisu poštovani.

Jedan od zakona u astrologiji je da se događaji u istoriji ponavljaju, ali u drugim okolnostima. Dakle, u periodu Urana u Biku desiće se velike finansijske revolucije i promene.

 Photo: Pixabay

Žene konačno ruše mušku dominaciju

U znaku Bika, ženske planete, Venera i Mesec su dostojanstveni, a ovaj znak predstavlja materiju, koja je povezana sa ženskim polaritetom, pa će Uran u Biku u ovom 21. veku doneti ženama veću ulogu i srušiti dominaciju muškaraca.

Novi načini plaćanja

Na globalnom nivou očekuju nas značajne i velike promene. Mnogi finansijski sistemi koje poznajemo prestaće da postoje.

Način korišćenja novca, kartica, kao i drugih načina plaćanja, koji su nam do sada bili poznati, prestaće da funkcionišu, jer će se uvesti neki novi i nepoznat način plaćanja.

 Photo: Pixabay

Sa prestankom upotrebe fizičkog novca i kartica u zaborav odlaze i bankomati, banke, pa i zaposleni u bankama, jer za njima neće više biti potrebe.

Sve stare tehnike u vezi sa novcem, plaćanje i upotreba novca, biće demontirane, jer dolaze potpuno novi sistemi.

Najverovatnije da će akcenat biti na platnoj tehnici, koja će se ubrzano modernizovati i menjati, tako da će sve ići ubrzano, preko sve modernijih i modernijih uređaja.

Naravno, ovakve promene uticaće i na berzu, kao i na formiranje državnog budžeta svake zemlje.

Roboti u poljoprivredi i u kuhinji

Poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji, takođe, predstoje velike promene.

Oblast poljoprivrede neće zahtevati ljudski kadar. Akcenat će biti na mašinama i robotima, tako da roboti u poljoprivredi i na njivama neće više biti mit!

Farme će biti visoko automatizovane. Zamislite polja sa velikim brojem robota ili robote farmere.

 Photo: Pixabay

Pojaviće se trend urbane poljoprivrede, na primer, zgrade u velikim svetskim metropolama, kao ogromni gradski staklenici.

Nutricionisti će ubrzano rušiti sve granice tragajući za znanjem i novim informacijama u ishrani. Kuhinjski roboti koji prave jelo i postavljaju stolove biće sve više i više prisutni.

Posebni kompjuterski programi kontrolisaće rast biljaka. Zamislite neku modernu spravicu koju ćete nositi na ruci, a koja će vas upozoravati i savetovati svaki put kada je vašem organizmu neophodna određena vrsta namirnice. Možda je vreme i za uvođenje pilula koje će zamenjivati obroke.

 Photo: Pixabay

Pojaviće se sve veća potreba za „zelenim zanimanjima“, kao što su urbani uzgajivači bašta na krovovima, menadžeri za upravljanje rizicima u životnoj sredini.

Generacije koje se budu rađale u periodu Urana u Biku biće aktivno uključene u razvoj reforme zemljišta. Očekuju nas najnovija i iznenađujuća otkrića u oblasti geologije.

Krah tradiocionalne porodice

Bik je posvećen tradiciji i tradicionalnim vrednostima, ali Uran u Biku razbija sve stereotipe.

 Photo: Pixabay

Na udaru je porodica kao tradicija, a generacije rođene u periodu Urana u Biku teško će izgrađivati porodične odnose. Biće pojačana potreba za oslobađanjem od svake vrste vezanosti. Dolaze neki novi modeli porodičnih odnosa, koji se neće uklapati u tradiciju.

Pročitaj još