Uskoro ćemo saznati kako su Simpsonovi predvideli budućnost

Uskoro ćemo saznati kako su Simpsonovi predvideli budućnost

U predstojećoj epizodi animirane serije Simpsonovi konačno će se otkriti kako predviđaju budućnost.

Foto: Wikipedia

Serija koju je kreirao Met Grening, na ekranima je više od tri decenije, a prvi put je emitovana 17. decembra 1989., što ju je učinilo najdugovečnijom američkom televizijskom serijom u udarnom terminu.

Od predviđanja krize troškova života u Velikoj Britaniji do Donalda Trampa kao predsednika SAD-a, pa čak i pandemije kovida, pisci sasvim jasno znaju nešto što mi ne znamo, piše cdm.

Scenarista i producent serije, Met Selman, nedavno je rekao za Deadline da će nadolazeća epizoda 34. sezone otkriti sve.

“Imamo još jednu ludu konceptualnu epizodu koja objašnjava kako Simpsonovi znaju budućnost. To je konceptualna epizoda s puno ludih stvari u sebi, ali objašnjava kako mogu predvideti budućnost”, kazao je.

Govoreći o tome kako, nakon toliko vremena, produkcijski tim uspeva održati seriju tako svežom, Selman je rekao:

“To je naš najveći kreativni izazov, pobrinuti se da svaka epizoda bude jedinstvena i posebna i da ima nešto sveže za reći.

Srećom, svet čuva isporučujući stvari koje se trebaju odraziti u Springfildskom ogledalu. Dakle, to je zahvala svetu, ali i svet treba biti bolji. Nemam problema s ponavljanjem emocionalne dinamike.”

“Ne možete jednostavno prekrižiti emocionalno porodično pripovedanje jer ste već ispričali te emotivne porodične priče. Ali morate imati nešto novo za reći o spoljnom svetu ili novom aspektu odnosa da istražite koji je specifičniji i zanimljiviji”, dodao je.

Zatvoreno za komentare.