Vagama smeta što im se prijatelji mešaju u emotivni odnos, Jarčeve očekuje iznenađenje u večernjim satima

Vagama smeta što im se prijatelji mešaju u emotivni odnos, Jarčeve očekuje iznenađenje u večernjim satima

Pojedini pripadnici horoskopskih znakova ovog četvrtka će imati priliku da se dokažu na poslu i napreduju što će ih ispuniti pozitivnom energijom. Drugi će pak morati da se suoče sa problemima koji ih muče duže vreme.

Foto: Shutterstock

OVAN

Situacije na poslu su se pokrenule i povremeno nećete znati čemu pre da se okrenete. Prija vam ovo veliko angažovanje, ali ste u isto vreme zabrinuti da li ćete uspeti sve da završite. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra.

BIK

Priliv pozitivne energije i danas ćete lakše izlaziti na kraj sa obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja. Voljena osoba će biti iznenađena vašom inicijativom, ali pokazuje koliko joj prija što joj se posvećujete.

BLIZANCI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju, i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama. Dan kada je moguće novo poznanstvo koje će vas pokrenuti na akciju.

RAK

Vreva i gužva na poslu vam u isto vreme smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate što više možete. Uspevate dobro da se snađete i budite sigurni da ćete završiti planirano na vreme. Odličan dan za susrete sa osobama koje su vam interesantne.

LAV

Uspeli ste da završite posao u poslednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Jedna osoba vam posvećuje svoju punu pažnju i ne možete da poreknete da vam to jako prija.

DEVICA

Iako je posla danas preko glave, prija vam toliko angažovanje. Doduše, drugi će vas ometati svojim upadicama, pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja. Vreme je za izlazak sa voljenom osobom, nemojte provesti veče kod kuće.

VAGA

Iako ste želeli da neke obaveze ostavite za narednu sedmicu – moraćete da se prihvatite posla. Skloni ste da okrivljujete druge za nešto što ste vi uradili. Smeta vam što se prijatelj meša u vaš emotivni odnos i skrenućete mu pažnju da to ne radi.

ŠKORPIJA

Očekujete da neko danas ispuni obećanje i pomogne vam, i više je nego verovatno da će to i učiniti. Drugi su danas skloni da vam čine usluge. Nestrpljivi ste da se susretnete sa nekim ko vas privlači, jer tu osobu ne možete da izbacite iz misli.

STRELAC

Iako ste svoje obaveze odradili kako treba, poslovni partner nije zadovoljan. Ne dopada vam se što su njegove reakcije burne, iako realno nema nikakvog razloga za to. Pokušajte da napravite kompromisno rešenje, mada će to danas biti teško.

JARAC

Ono što se dešava u kolegijalnom okruženju ne prija vam i donekle kvari vaše planove. Moraćete da se snalazite u situacijama koje niste očekivali. U kasnim popodnevnim ili večernjim satima moguća su prijatna iznenađenja i uzbudljiva dešavanja.

VODOLIJA

Svesni ste da bi trebali da se posvetite obavezama, ali trenutno su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste finansijskim prilivom kojeg nestrpljivo očekujete. Takođe, jedva čekate nastavak komunikacije sa osobom koja vas je privukla.

RIBE

Danas ćete sve raditi u poslednjem trenutku. Pokušajte da se organizujete. Vodite računa o troškovima i pokušajte da ne „bacate“ pare na nepotrebne sitnice. Duboka emocija i potreba da sa voljenom osobom provedete što više vremena zajedno.

Autor horoskopa: Olga Savić

 

Zatvoreno za komentare.