Vest koja je šokirala fanove serije "Peaky Blinders" - da li će Mister Bin igrati ovu istorijsku figuru?

Vest koja je šokirala fanove serije „Peaky Blinders“ – da li će Mister Bin igrati ovu istorijsku figuru?

Fanove popularne serije “Peaky Blinders” su iznenadile novosti o šestoj sezoni. Naime, svetski mediji su preneli vest da postoji mogućnost da u novoj sezoni lik Adolfa Hitlera igra čuveni Rouan Atkinson, legendarni Mister Bin.

Foto: IMDb

Ovo još uvek nije potvrđeno, ali su fanovi uzbuđeni zbog ove vesti. Naime, prethodna sezona je zaista postavila priču tako da je logično da ćemo u novoj sezoni videti Hitlera kao jednog od značajnijih likova.

Mnogi misle da bi ovo mogla da bude odlična prilika da Atkinson pokaže svoje veliko glumačko umeće u ozbiljnoj ulozi, u kakvoj ga široka publika retko viđa.

Foto: IMDb

Snimanje nove sezone će početi tek sledeće godine, a postoji mogućnost da se pred publikom nađe 2022. godine. Portal “Express UK” je objavio da se Atkinson sastao sa producentima serije i da dogovori još uvek traju.

Kritičari misle da bi ovo bila odlična odluka i pravo osveženje u seriji. Atkinson bi bio odličan suparnik Kilijanu Marfiju (Tomi Šelbi), kao što su to bila velika glumačka imena poput Toma Hardija i Ejdrijana Broudija.