Vizuelni test: Ko je prava majka ovog deteta?

Vizuelni test: Ko je prava majka ovog deteta?

Pogledajte pažljivo sledeću sliku. Na njoj ćete videti dve žene kako sede gledajući jedna u drugu, dok se između njih nalazi dete na podu. Vaš zadatak je da pogodite ko je prava majka ovog deteta.

Foto: elciudadano/Curiosidades

Analizirajte i odlučite se za jednu.

Ako mislite da je to žena sa desne strane:

Foto: elciudadano/Curiosidades

Nažalost, niste pogodili, kao ni 70% ljudi, a to ima veze sa vašim karakterom.

Vaš odgovor govori o vašim izuzetnim sposobnostima, ideje su vam romantične i živopisne, a mnogima privlačne i genijalne. Takođe, posedujete kreativnost i maštovitost. Znate kako da slušate i savetujete, zbog čega prijatelji veoma cene, naročito zbog toga što znate da ohrabrite ljude koji su posrnuli. Veoma ste zreli i usredsređeni na ciljeve. Ukratko, vaša ličnost je sjajna.

Ako ste rekli da je to žena sa leve strane:

Foto: elciudadano/Curiosidades

Čestitamo na sjajnoj intuiciji! Samo 30% ljudi su uspešno odgovorili na ovo pitanje, kao i vi.

To otkriva da se nikada ne suzdržavate, uvek tražite najbolje rešenje, ne plašite se teškoća jer znate da ćete njihovim savlađivanjem samo napredovati.

Trudite se da vidite samo pozitivne stvari, ne plašite se rizika i promena, iako najviše volite da analizirate svaki detalj pre nego što krenete u akciju. Prvo mislite, a zatim delujete, a trudite se da nikada nikog ne povredite.

Sjajan ste prijatelj, zbog čega ste stalno okruženi ljudima, koji znaju da mogu na vas da se oslone i da vam veruju.

Da li je bilo teško pogoditi?

Žena koja sedi tako da su joj noge usmerene ka detetu, reflektuje zaštitnički stav, dok se dete najčešće igra okrenuto u pravcu svoje majke.