Horoskopski znakovi kojih se muškarci najviše boje

Horoskopski znakovi kojih se muškarci najviše boje

Postoje žene koje tačno znaju šta žele – i kako će to dobiti. Njihova samouverenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima uteruju strah u kosti. Ovo su horoskopski znakovi kojih se muškarci najviše boje.

Foto: Shutterstock

Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju mnogo prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje i znaju šta žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce. Otkrivamo vam u kojim znakovima zodijaka je rođena većina takvih žena i zašto ih se muškarci boje.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac upita: „Nešto nije u redu?“, dobiće brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo da žene rođene u znaku Ovna ne plešu po ničijoj muzici – naprotiv, uglavnom diriguju. 

Blizanci

Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku Blizanaca? To je nemoguće, jer Blizanke vole diskusije – i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce. Šteta, jer od toliko izgovorenih reči mogao bi nešto i da nauči. 

Foto: Shutterstock

Škorpija

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku Škorpije. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvek ima u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj!