Žene u ovim znacima će kasno postati mame!

Sve vi koje jednom želite da imate decu sigurno ste razmišljale o tome kada je "pravo vreme" za to. Žene strelci moraju puno da isprobavaju kako bi se "iživele" pre nego što se vežu za nekoga.

Foto: Shutterstock

Svejedno da li reč o putovanjima, ljubavi ili nekom ludom vikendu, žene škorpije uvek trebaju da imaju osećaj slobode i spontanosti.

Naravno, kad je reč o planiranju porodice, odluka je krajnje individualna. Međutim, postoje neki horoskopski znakovi kod kojih se – prema njihovim zvezdanim karakteristikama – može naslutiti da će se za majčinstvo odlučiti u kasnijoj životnoj dobi. 

Ovi horoskopski znakovi verovatno će nešto kasnije u životu postati mame.

Strelac

Osobe rođene u znaku strelca vole i uživaju u pustolovinama i jako im je teško da se vežu za nekoga. Ako mogi da se vide s nekim partnerom "za sva vremena", to će se retko ostvariti. Osobito žene strelci moraju puno da isprobavaju kako bi se "iživele" pre nego što se vežu za nekoga, odnosno pre nego što uopšte mogu da pomisle da postanu majke. 

Foto: Shutterstock

Rak

Rakovi su vrlo romantične duše, ali i osobe koje vrlo racionalno razmišljaju. Njihov razum stalno odlaže trenutak za majčinstvo – čak i kad teoretski nema razloga za to.

Škorpija

Škorpije su znatiželjne i strastvene. Nikako ne mogu da se primire i skrase. Svejedno da li je reč o putovanjima, ljubavi ili nekom ludom vikendu, škorpije uvek trebaju da imaju osećaj slobode i spontanosti. Tek u kasnijem dobu su spremne da se odreknu toga zbog deteta.

Pročitaj još