Evo kako se ljubi svaki horoskopski znak

Evo kako se ljubi svaki horoskopski znak

Svi mi poljupce doživljavamo na različite načine.

 Foto: Shutterstock

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok drugi poljupcem izražavaju emocije i bliskost sa partnerom. Doživljaj poljubca zavisi i od horoskopskog znaka, a evo šta možete očekivati.

Ovan

Ovnovi kada ljube oni ljube snažno, energično i upečatljivo. Ovnovi ljubljenju pristupaju sa oduševljenjem i oni uvek znaju kako da zagreju partnera.

Bik

Bikovi kada ljube oni se ljube lagano, senzualno i čvrsto. Pre poljupca najviše vole da se maze, grle ili da se drže za ruke sa partnerom.

Blizanci

 Foto: Shutterstock

Blizanci su po prirodi veoma promenljivi, to se odražava i na njihovo ljubljenje. Ali, sigurno se nećete razočarati u njih, jer su oni veoma vešti u ljubljenju. 

Rak

Kada vas Rakovi ljube, osećaćete se lepo i biće vam prijatno, ali ipak to neće biti vaš najbolji poljubac. Oni vole često da se ljube i uglavnom su oni inicijatori poljubca.

Lav

Za Lavove se može reći, da kada vas oni poljube prosto će vas njihov poljubac oboriti sa nogu. Najvažnije je da se dok vas Lavovi ljube opustite i prepustite.

Devica

Device ljube osećajno i pažljivo, i to je razlog zašto je njihov poljubac savršen. 

Vaga

 Foto: Shutterstock

Vage posvećuju veliku pažnju svome partneru dok ih ljubi, a oni od svog partnera očekuju isto. Dok se ljubite sa njima, imaćete osećaj kao da je svaki poljubac drugačiji.

Škorpija

Za Škorpije se kaže da su veoma strastvene osobe, pa stoga, dok se ljubite sa njima osetićete veliku strast.

Strelac

Strelci obožavaju da se ljube i trude se da njihov poljubac uvek bude savršen. Ako želite Strelca za partnera potrebno je da ga neprestano ljubite. 

Jarac

 Foto: Shutterstock

Ako želite da vas Jarac poljubi, biće vam potrebno mnogo strpljenja, jer oni ne vole mnogo da se ljube. Ali ako uspete da dobijete poljubac od njih, shvatićete da se oni ljube elegantno i prefinjeno.

Vodolija

Vodolije obožavaju iznenadne i neobične pozicije za ljubljenje. Ako želite da izmamite poljubac od njih, moraćete da ih privučete tako što ćete se praviti da niste zainteresovani za ljubljenje sa njima.

Ribe

Ribe kada ljube oni to rade osećajno, pažljivo i nežno. A vi sve što treba da uradite je da im uzvratite poljubce istom merom.